Home Page / Find Your Therapist / Kirsi Peltoranta

Kirsi Peltoranta

In education Public health nurse, Psychodynamic
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan psykodynaamista koulutuspsykoterapiaa ja lyhytterapiaa nuorille sekä aikuisille. Terapeuttina olen kuunteleva, tilaa antava ja myötätuntoinen. Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja ja minulla on pitkä työkokemus terveydenhuollosta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina pyrin olemaan avoin, myötätuntoinen ja sinua kuunteleva. En vierasta hankalia aihealueita vaan toivon, että voit puhua avoimesti kanssani mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta.

Psykodynaamisessa lähestymistavassa annan sinulle tilaa kertoa omin sanoin tunteistasi, ajatuksistasi ja elämänkokemuksistasi. Minun tehtäväni on osaltani yrittää luoda välillemme sellainen keskusteluyhteys, joka auttaa sinua näkemään menneisyydessä kokemuksellisesti oppimiasi sisäistettyjä ajatus- ja tunnemalleja, jotka vaikuttavat siihen, kuinka nykyhetkessä teet valintoja, reagoit ja jopa tunnet. Psykodynaamisen psykoterapian tavoite, on itseymmärryksen lisääntyminen, kärsimyksen lievittyminen ja uusien voimavarojen löytäminen sekä psyykkisen joustavuuden kasvaminen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Mikäli tulet koulutuspsykoterapiaan tai lyhyemmäksi aikaa keskustelukäynneille, vastaanotollani voit kertoa vapaasti tunteistasi, ajatuksistasi, kokemuksistasi ja elämästäsi. Vastaanotollani sinä olet äänessä ja minun tehtäväni on kuunnella ja kysyä. Jos toivot minulta ohjausta jonkun asian suhteen pyrin vastaamaan sinulle oman asiantuntemukseni mukaan. Miikäli tulet vastaanotolleni konsultaatiokäynnille, yritän auttaa sinua pääsemään sellaisen avun piiriin, joka olisi sinulle sopivaa ja josta olet itse kiinnostunut.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Sexual problems Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja ja työskennellyt työterveyshuollossa, pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollossa sekä pitkään koulu- opiskeluterveydenhuollossa. Tunnen hyvin julkisen terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja olen kuullut ammatissani hyvin monenlaisia elämäntarinoita. Olen käynyt myös neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen sekä mielenterveys ja päihdetyön erikoistumisopinnot.

Client group

Työskentelen yli 13-vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.