Home Page / Find Your Therapist / Kiia Kärki

Kiia Kärki

In education Psychologist, Cognitive
Helsinki, Meilahti
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei, olen Kiia, psykologi ja psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivis-integratiivinen suuntaus, sisältäen hypnoterapiaa). Olen työskennellyt psykologina sekä Suomessa että Australiassa, ja työskentelen mielelläni sekä suomeksi että englanniksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
About me as a therapist

Annan tilaa ja tukea tutkailla ongelmaasi omaan tahtiisi, tukien muutosta ja tarjoan erilaisia menetelmiä tarpeen mukaan. Voit olla oma itsesi, kaikkine virheinesi ja ihanuuksinesi. Yleensä hoidon alussa roolini on aktiivisempi, ja kun kehität enemmän itsereflektiota, annan enemmän tilaa kehittää taitoja pidemmälle. En kiertele, olen ennemmin suorapuheinen, mutta herättelen mieluummin omia ajatuksiasi haasteistasi kuin yritän antaa valmiita vastauksia.

About my therapy sessions

Lähestymistapani on asiakaslähtöinen, ja yhdistelen eri strategioita asiakkaan tarpeiden mukaan, erityisesti kognitiivisen terapian, skeematerapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian periaatteita. Ymmärrän, että jokaisella on omat haasteensa ja tukensa, joten työkalutkaan eivät voi olla kaikille samat. Otan asiakkaita sekä lyhyisiin että pitkiin hoitosuhteisiin, joskus jo yksi kerta voi auttaa aukomaan mielen solmuja, joskus tarvitaan pidempää työskentelyä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Client group

Teen mieluusti töitä erilaisten asiakkaiden kanssa, mutta erityisesti ADHD ja ASD, sekä sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus, ja terveys yleisesti ovat lähellä sydäntäni. Autan mielelläni erilaisten haasteiden kanssa, joita elämässä tulee eteen, muun muassa ahdistuneisuuden, masentuneisuuden, isojen elämänmuutosten, stressin ja uupumuksen, tunnetaitojen, sekä hankalien ihmissuhteiden kanssa.

Additional information

Huomaathan, etten tarjoa KELA-korvattavaa psykoterapiaa, mutta otan tällä hetkellä asiakkaita koulutushoitoihin, lyhyisiin, keskipitkiin ja pitkiin hoitosuhteisiin. Jos tämä kiinnostaa, laita viestiä tai soita, ja keskustellaan, olisiko se oikea ratkaisu Sinulle tähän hetkeen.

First session price

95.00

Regular session price

110.00

Pricing details