Home Page / Find Your Therapist / Kati Myllyoja

Kati Myllyoja

In education Master of Arts, Cognitive behavior therapy (CBT)
Turku,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Elderly over 67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Otan vastaan koulutuspsykoterapia-asiakkaita. Pohjakoulutukseni on puheterapeutti (FM ja KM) ja minulla on pitkä kokemus vuorovaikutustyöstä ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaamisesta. Olet tervetullut vastaanotolleni myös silloin, jos puhuminen on sinulle syystä tai toisesta vaikeaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Olen terapeuttina sekä myötätuntoinen ja kuunteleva että aktiivinen, kannustava ja rohkaiseva. Pyrin luomaan ilmapiirin, jossa puhumista ei tarvitse jännittää ja voit vapaasti ilmaista itseäsi omaan tahtiisi ja rauhassa. Tärkeintä on, että tulet kuulluksi ja käsittelemme juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä. Autan eteenpäin niissä asioissa, joihin toivot saavasi tukea.

About my therapy sessions

Koulutuspsykoterapia on noin 20 tapaamiskerran kokonaisuus, mutta kestoa voidaan muokata tarpeittesi mukaan. Työskentelemme kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmillä. Aloitamme tutustumalla keskustellen tilanteeseesi sekä tarvittavalla laajuudella elämänhistoriaasi sekä pohdimme mitä tavoitteita asetamme terapiajaksolle ja mitkä teemat valitsemme lähempään tarkasteluun. Tässä käytämme apuna käyttäytymisanalyysia ja ongelmien listaamista. Kartoitamme ajatuksiasi, tunteitasi sekä käyttäytymistä ja pohdimme niiden yhteyksiä. Etenemme sinulle sopivaan tahtiin ja saat toisinaan kotitehtäviä, jotka auttavat sinua eteenpäin. Koska kyseessä on koulutuspsykoterapia, osallistun työnohjaukseen, jota varten ainakin yksi tapaamisistamme videoidaan. Sen voimme kuitenkin halutessasi toteuttaa niin, ettei kasvojasi näy. Video katsellaan työnohjaajan ja työnohjausryhmän kesken ja saan siitä arvokkaita vinkkejä omaan työskentelyyni, mutta sinun henkilöllisyytesi ei tule muiden tietoon.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi Tampereen yliopistossa. Olen pohjakoulutukseltani FM, puheterapeutti (2009) sekä KM (2002). Olen työskennellyt lasten ja aikuisten puheterapeuttina valmistumisestani lähtien. Tällä hetkellä päätyöni on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen puheterapia lapsille ja nuorille sekä siihen liittyvä ohjaus asiakkaiden vanhemmille. Työskentelen ammatinharjoittajana. Puheterapeuttina olen kouluttautunut lisää koko urani ajan ja minulla on pitkiä täydennyskoulutuksia mm. voimavarakeskeisestä perhe- ja verkostotyöstä, lasten ja nuorten psyykkisestä hyvinvoinnista, perheopinnoista sekä erityispedagogiikan aineopinnoista. Lyhyemmät koulutukset ovat liittyneet mm. autismikuntoutukseen, valikoivaan puhumattomuuteen ja kielenkehityksen eri osa-alueisiin. Olen työskennellyt monimuotoisten perheiden kanssa ja minulla on ymmärrystä esimerkiksi lapsen erityisyyden vaikutuksesta vanhemman jaksamiseen.

Client group

Työni kautta tuttuja teemoja ovat esimerkiksi vuorovaikutuksen haasteet, autisminkirjo ja muut neuropsykiatriset haasteet, kehitysvammaisuus, neurologiset sairaudet sekä erityislapsen vanhemmuus.

First session price

20.00

Regular session price

40.00

Pricing details