Home Page / Find Your Therapist / Jonna Naumoff

Jonna Naumoff

In education Psychologist, Gestalt therapy
Helsinki, Oulunkylä
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Etsitkö pidempikestoista terapeuttista keskustelutukea oman elämän haasteissa? Olen psykologi ja psykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan laadukasta ammattitaitoa ja läsnäoloa oman kasvusi tueksi. Vastaanotto perjantai-iltapäivisin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Gestalt therapy
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen, lämmin ja ymmärtäväinen. Turvallisen ja kannattelevan ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Pyrin tuomaan esille omia näkemyksiäni ja havaintojani sinun kasvuasi palvellen. Tehtäväni on mahdollistaa aito ja elävä vuorovaikutus välillämme. Haluan asettua kanssasi tasavertaiseen asemaan, jotta voimme tarkastella kokemuksia myötätunnolla ja hyväksyen.

About my therapy sessions

Pääpaino työskentelyssä on tässä ja nyt-hetkessä, jossa myös menneisyydessä kesken jääneet asiat ilmenevät. Lähestymme ilmiöitä yhdessä tutkien. Hyväksyvä ja lämmin kontakti on kaiken terapiassa tapahtuvan kasvun oleellinen perusta. Voimme myös tutkia, mitä tässä vuorovaikutuksessa tapahtuu ja hyödyntää niitä asioita oman kasvun tukena. Sopivassa määrin voimme tehdä erilaisia kokeiluja (esim. liikkeen, kehon ja äänen avulla) ja saada erilaisia näkökulmia ja oivalluksia hankaliin kokemuksiin. Vastaanotolla lähdemme liikkeelle sinulle tärkeistä asioista. Tavoitteena on hyvän yhteistyösuhteen myötätuulessa pystyä kohtaamaan vaikeitakin kokemuksia ja löytämään niihin uudenlaista näkökulmaa ja sisäistä ymmärrystä. Terapian tavoitteena on lisätä tiedostamista itsestäsi ja oman elämäsi asioista, jotta voit tehdä vapaammin omaa hyvinvointiasi koskevia päätöksiä ja tulla enemmän omaksi itseksesi. Lisätietoja Gestalt-terapiasta: Gestalt-terapiayhdistys ry (gty.fi)

Issues often worked with
Changing lifestyle Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Anger management Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Yli 10 vuoden työkokemus psykologina toimimisesta monenlaisten aiheiden parissa oppimisvaikeuksista psyykkisiin pulmiin, pääosin nuorten ja aikuisten matalan kynnyksen mielenterveys- ja tukipalveluissa.

Täydennyskoulutusta mm. hyväksymis- ja omistautumisterapiasta, dialektisesta käyttäytymisterapiasta ja jännittämisteemasta.

Client group

Ensisijaisesti tarjolla paikka vuoden (40 krt) tai yli kestävään koulutuspsykoterapiaan.

Additional information

Vastaanottoaika perjantaisin n. klo 14.30.
Rauhallinen ja viihtyisä vastaanottotila Oulunkylän aseman lähellä.

First session price

50.00

Regular session price

70.00

Pricing details

70 €/ 60 min.

Yhteiselle työskentelylle varataan 60 min/kerta. Sen lisäksi varataan aikaa saapumiselle ja lähtemiselle.