Jari Aho

Psychological therapy Psychologist, Other
Helsinki,
English Finnish
Customer Groups
Groups Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Tarjoan psykologin, seksuaalineuvojan ja työnohjaajan keskusteluapua erityisesti seksuaalisuuden, seksin, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. Tuttuja myös elämän kriisitilanteet, mielenterveys ja hyvinvointi sekä työelämän haasteet.
Psychotherapeutic Orientation
  • Other
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Asiakastyössäni tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, aitous, kuulluksi ja nähdyksi tuleminen ja ihmiselon kokonaisvaltaisuuden huomioiminen. On hyvä tutkia haasteita ja ongelmia avoimesti, mutta myös vahvistaa voimavaroja. Saan positiivista palautetta turvallisuuden ja voimaantumisen tunteen luomisesta, rohkeasta tavastani kohdata vaikeitakin asioita ja myös huumorista.

Minulle tuttuja teemoja ovat seksuaalisuuden, seksin ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvät kysymykset, elämän kriisitilanteet, mielenterveys ja hyvinvointi sekä työelämän haasteet.

Kansainvälinen Pink Therapy –koulutus syventää osaamistani sukupuolen, seksuaalisuuden ja suhteiden moninaisuuteen. Erityisen kiinnostunut olen miehen seksuaalisuuden kysymyksistä, vähemmistöstressistä, biseksuaalisuudesta ja ikääntymisestä.

About my therapy sessions

Hyödynnän vastaanotoilla monenlaisia menetelmiä ja lähestymistapoja, toki nyt etävastaanottoaikaan lähinnä keskustelua. Ensimmäisellä kerralla haluan tutustua sinuun ja tilanteeseesi. Keskustellaan toki haasteista, mutta myös voimavaroista. Joskus selkeä tavoitteen määrittely auttaa, joskus tilanteen pohtiminen eri näkökulmista toimii. Kaikenlaiset ajatukset ja tunteet ovat tervetulleita. Vastaanoton lopussa on hyvä tiivistää kerran antia ja suunnata tulevaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Sexual problems Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Multiculturalism / immigrants
My professional background and knowledge

Olen mm. psykologian maisteri, työterveyspsykologi, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS) ja työnohjaaja. Olen suorittanut kansainvälisen Pink Therapy, GSRD Therapy (Gender, Sexuality & Relationship Diversities) –koulutuksen ja opiskelen seksuaaliterapeutiksi.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details