Ilkka Salo

Educating psychotherapist, Psychiatrist, Psychoanalytic
Helsinki, Lauttasaari
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen koulutukseltani psykiatri, psykoanalyytikko ja psykoterapeutti,pitkä kokemus psykoanalyyttisestä yksilöpsykoterapiasta ja psykoanalyysistä.Työskentelen Lauttasaaressa yks.vastaanotollani. Ei lääkehoitoja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

Kuunteleva,rauhallinen ja keskusteleva. Psykoanalyyttinen ihmisen huomioon ottaminen sisältää aikaisempien kokemusten ja tunteiden aktivoimista ja läpityöskentelyä ottaen huomioon nykytilanteen ja sen asettamat vaatimukset terapialle. Tuen tiedostamattoman muuttumista tiedostetuksi, Tämä on mahdollista luottamuksellisessa ja turvallisessa terapiasuhteessa.

About my therapy sessions

Pohditaan nykytilannetta lähtökohtana pitäen psyykkisiä konflikteja ja interpersonaalisia vaikeuksia aikaisemmat kokemukset ja tunteet huomioiden. Painotetaan myös tiedostamattomia intrapsyykkisiä ristiriitoja ja pyrkimyksiä. Näin psyykkinen kokeminen voidaan ymmärtää laaja-alaisemmin ja tarjota mahdollisuudet sisäisen liikkuma-alan kasvulle ja kehitykselle.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Self-destructive thoughts Personal growth and development Challenging life situation Phobia/fear
First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Terapiatuntien hinta voidaan tarkemmin neuvotella.