Home Page / Find Your Therapist / Iina Mäkipelto

Iina Mäkipelto

In education Nurse, Crisis and trauma
Seinäjoki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, lämmin ja empaattinen. Työskentelyperiaatteenani on olla ihmiselle ihminen. Jokaisella ihmisellä on vahvuuksia ja voimavaroja, joita tarkastellaan terapian aikana aktiivisesti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, lämmin ja empaattinen. Pyrin luomaan rennon ilmapiirin jossa on lupa tarkastella asiaa kuin asiaa juuri sellaisena kuin sen itse kokee. Olen asiakkaasta aidosti kiinnostunut, joustava mutta tarvittaessa myös määrätietoinen ja suorapuheinen. Olen myöskin rempseä sekä huumorintajuisuus on osa persoonallisuuttani. Työskentelen periaatteella, että asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija ja terapeutti on turvallinen vierellä kulkija ja kuuntelija. Terapeuttina pohdiskelen yhdessä asiakkaan kanssa ongelmiin sekä haasteisiin sopivimmat ratkaisut, tarjoten erilaisia näkökulmia erilaisiin tilanteisiin. Jokaisella ihmisellä on vahvuuksia ja voimavaroja, ja niitä tarkastelenkin ahkerasti terapian aikana. Työskentelyperiaatteenani on olla ihmiselle ihminen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiassa pääsääntöisesti tarkastelemme, tutkailemme ja puhumme asioista, mutta voimme käyttää myös erilaisia tehtäviä, kuten kehollisia harjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja erilaisia tekniikoita tilannetta avaamaan ja helpottamaan. Toisinaan asiakas voi myös saada erilaisia kotitehtäviä mukaansa istunnoilta. Terapiassa edetään kuitenkin aina asiakkaan toivomalla tavalla. Työskentelen integratiivisella työotteella, aina tilannetta ja asiakasta kuunnellen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sekä kognitiivisen hypnoterapian opiskelija.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.