Iina Leivo

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen psykologi ja seksuaalineuvoja. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun haluat pysähtyä pohtimaan hankalaa elämäntilannettasi tai kaipaat tukea mm. ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, ahdistuneisuuteen ja erilaisiin elämänkriiseihin liittyvissä kysymyksissä.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Psykologina olen läsnäoleva, empaattinen ja ihmisyyden moninaisuutta ja jokaisen ainutlaatuisuutta arvostava. Pyrin luomaan toiveikkaan ja turvallisen ilmapiirin, jossa on tilaa kaikenlaisten tunteiden, ajatusten ja kokemusten käsittelylle. Terapeuttisen keskustelun ja asiakkaan itsehavainnointia vahvistavien kysymysten avulla autan asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja oireiden ymmärtämiseksi ja tilanteen helpottamiseksi. Työskentelyotteeni on myötätuntoisen aktiivinen, kannustava ja kuunteleva.

About my therapy sessions

Terapiatapaaminen alkaa ongelmallisen tilanteesi ja sen taustalla olevien tekijöiden hahmottamisella sekä muutostoiveidesi määrittelyllä. Terapiassa tutkitaan ja pyritään tunnistamaan haitallisia ajatus- ja toimintatapoja ja löytämään myönteisempiä keinoja tilanteen hallintaan. Tapaamisissa on mahdollisuus tarpeidesi mukaan keskittyä joko nykyhetken elämäntilanteeseesi tai käsitellä menneisyyteen liittyviä kokemuksiasi. Terapeuttisen keskustelun yleisenä tavoitteena on lisätä itseymmärrystä, toiveikkuutta ja hyvinvoinnin kokemusta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Sexual problems Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Processing my past Burnout
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Minulla on erityisosaamista vauva- ja raskausajan psykologiasta ja seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Client group

Työskentelen aikuisten yksilöasiakkaiden kanssa. Otan vastaan vain itsemaksavia asiakkaita, palveluni eivät ole Kela-korvattavia.

First session price

102.00

Regular session price

102.00

Pricing details

Hinnoittelu perustuu Väestöliiton Terapiapalveluiden hinnoitteluun.
https://vaestoliitonterapia.fi