Home Page / Find Your Therapist / Heini Päivinen

Heini Päivinen

In education Psychologist, Cognitive analytic
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Forssa, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Etsitkö asiantuntevaa, kuuntelevaa ja aktiivisella työotteella varustettua terapeuttia? Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen parhaillaan nuorten ja aikuisten kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa (valmistuminen syksyllä 2024).
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Terapeuttina olen tutkiva ja aktiivinen. Olen myös lempeä ja rauhallinen. Minulle tärkeää on luoda terapiasta turvallinen tila, jossa vaikeidenkin tunteiden ja kokemusten tutkiminen yhdessä on mahdollista. Yhteistyössä kanssasi pyrin aina parhaani mukaan tekemään reittiä toipumiseen näkyvämmäksi ja mahdollisemmaksi. Toivon, että vastaanotollani koet tulevasi kohdatuksi ja kuulluksi juuri sellaisena, kuin olet.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Lyhyessä ja pitkässä koulutuspsykoterapiassa käytämme aluksi rauhassa aikaa tilanteesi ja terapiaan liittyvien toiveidesi kartoittamiseen. Tavoitteena on turvalliselta tuntuvan yhteistyösuhteen muodostuminen, jotta psykoterapian onnistumisen kannalta keskeisten ajatusten, tunteiden ja toimintamallien parissa työskentely mahdollistuisi. Muodostamme yhdessä tapausjäsennyksen tilanteestasi, jotta psykoterapiassa työskentelyn kohteeksi muodostuvista tavoitteista saadaan muodostettua yhteinen ymmärrys asiakkaan ja terapeutin välille. Terapiaistuntojen aikana työskentelemme ennalta sovittujen tavoitteiden edistämiseksi, mutta käymme säännöllisesti myös läpi ajankohtaista vointiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Terapiaistuntojen välissä voin antaa tarvittaessa kotitehtäviä tai harjoituksia terapeuttisen työskentelyn tueksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
My professional background and knowledge

Työkokemusta minulla on mm. oppilas- ja opiskeluhuollossa, työterveyshuollossa sekä aikuispsykiatrialla työskentelystä.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.