Home Page / Find Your Therapist / Heidi Mäkinen

Heidi Mäkinen

In education Occupational health nurse, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Espoo, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, nyt suoritan kognitiivis-integratiivisen psykoterapian opintoja, sis. hypnoterapian. Terapia- ja työhyvinvointivastaanottoa olen pitänyt viimeiset kahdeksan vuotta. Tervetuloa vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen positiivinen, turvallinen, arvostava ja myötätuntoinen. Työskentelen asiakkaan kanssa aktiivisesti yhdessä. Olen huumorintajuinen, rauhallinen ja ratkaisukeskeinen. Uskon siihen, että vaikka tilanne tuntuisi kuinka vaikealta tahansa, aina voidaan vaikuttaa eri tavoin tilanteen parantumisen eteen.

Uskon meissä kaikissa oleviin mahdollisuuksiin. Jokaisessa ihmisessä on valtavasti potentiaalia ja vahvuuksia, joita yhdessä vahvistamalla voidaan päästä muutoksiin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Keskustelemme paljon ajatuksista ja tunteista, mutta tärkeitä ovat myös konkreettiset keinot, joiden avulla saavutat elämässäsi toivomiasi muutoksia. Tutkimme ja työstämme yhdessä ongelmia ratkaisukeskeisesti. Annan kotitehtäviä, jotka tehostavat työstämäämme tavoitteita. Seuraamme aktiivisesti tehtävien vaikutuksia elämääsi. Käytän myös psykofyysisiä harjoitteita esim. ahdistuksen hoidossa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Kouluttaudun jatkuvasti pysyäkseni ajan hermoilla. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, työhyvinvointiasiantuntijan opinnot, sekä toiminut pitkään työterveyshoitajana. Kognitiivis-integratiiviset psykoterapeuttiopintoni sisältävät myös hypnoterapiaa. Terapia- ja työhyvinvointiasiantuntijan vastaanottoa olen pitänyt 8v ajan. Olen toiminut myös kriisityöntekijänä. Olen suorittanut lääkkeettömän unenhoidon koulutuksen. Olen gradua vaille yhteiskuntatieteiden maisteri työhyvinvoinnin ohjelmasta.

Erityisosaamistani ovat työhyvinvointiin liittyvät asiat, ahdistus ja sen hoito, sekä unettomuuden hoito. Laajan työ- ja opiskelutaustani avulla autan ja tuen sinua kokonaisvaltaisesti.

Client group

Työskentelen nuorien, aikuisten ja parien kanssa. Kiinnostuksenani on erityisesti työhyvinvointiin liittyvät asiat, unettomuus, ahdistus, kriisit ja parisuhteen haasteet.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.