Home Page / Find Your Therapist / Hanna Aaltonen

Hanna Aaltonen

In education Master of Health Science (Nutrition), Integrative
Etäyhteydellä, koko Suomi
Helsinki, Taka-Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan työnohjattua koulutuspsykoterapiaa aikuisille. Minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen suhde, jossa voidaan lähestyä vaikeita ja kipeitäkin asioita turvallisesti tutkien. Yleisinä tavoitteina hoidolle on omanlaisen tarinan löytäminen ja sen todeksi eläminen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Olen lämmin, kiinnostunut ja läsnäoleva. Kannustan uteliaisuuteen ja rohkeuteen omia kokemuksia kohtaan. Terapiatyöskentely voi tuntua jännittävältä, joten on tärkeää luoda ilmapiiri, jossa nämäkin tuntemukset on helpompaa jakaa. Yhdessä on mahdollista kohdata se, mikä yksin tuntuu liian haastavalta. Terapeuttina työskentelen ensisijaisesti havainnoiden. Ei-tietäminen, keskeneräisyys ja epäonnistuminen ovat sallittuja ja kuuluvat työskentelyyn. Haluan kannustaa siihen, että lähelläni on lupa olla oma itsensä.

Minulla on osaamista erilaisista elämäntilanteeseen ja mielialaan liittyvistä ongelmista. Terapiasta voi saada apua, jos kärsii esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta tai vuorovaikutusongelmista. Voimme keskustella myös esimerkiksi elämäntapamuutoksesta, työssä jaksamisesta ja työuupumuksesta sekä seksuaalisuudesta, seksuaalisen orientaation ja seksuaalisen halun kysymyksistä ja muista intiimiin vuorovaikutukseen liittyvistä aiheista.

About my therapy sessions

Aloitamme keskustellen ja kuunnellen. Ensin jäsennämme tilanteen kokonaiskuvaa ja terapiaan liittyviä toiveita ja tavoitteita. Teemme hoitosopimuksen ja suunnittelemme yhdessä tekemisen aikataulun ja raamit. Työskentelyssä pyrimme lisäämään itseymmärrystä ja tukemaan itsehavainnoin kehittymistä. Tämä mahdollistaa tietoisempien valintojen tekemisen ja joustavampien toimintatapojen omaksumisen. Kehollisten tuntemusten tiedostaminen on usein osa työskentelyä. Harjoittelemme tarvittaessa omien rajojen hahmottamista ja niiden sanoittamista erilaisissa arjen kohtaamisissa. Työskentelyyn voi sisältyä kotiin annettavia tehtäviä, mikäli se koetaan tarpeelliseksi ja mielekkääksi.

Terapiatyöskentelyn säännöllinen arviointi ja palautteen kysyminen on osa työskentelyä. Näissä hetkissä pysähdymme yhdessä pohtimaan sitä, missä olemmeko ja olemmeko matkalla oikeaan suuntaan vai tulisiko jotain tehdä eri tavalla.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen työterveyshoitaja, seksuaalineuvoja ja terveystieteen maisteri terveyskasvatuksesta.

Client group

Tarjoan pitkäkestoista (40 käyntiä) ja lyhytkestoista (vähintään 12 käyntiä) koulutusvaiheen terapiaa. Jos olet kiinnostunut koulutusterapian asiakkaaksi tulemisesta, laita minulle viestiä ja kerro tilanteestasi. Voimme sopia puhelun jutellaksemme lisää.
Tällä hetkellä vapaita vastaanottoaikoja maanantai-iltaisin.

Additional information

Huom! Vastaanottotilojen muissa huoneissa oleskelee terapiakoiria.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details