Home Page / Find Your Therapist / Eeva Liimatainen

Eeva Liimatainen

Educating psychotherapist, Psychologist, Family therapy
Tampere,
English
Customer Groups
Groups Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Pitkän työkokemuksen omaava psykoterapeutti ja psykologi. Itsemaksaville eripituisia käyntijaksoja. Kela pätevyys pari- ja perhepsykoterapiaan. Kokemusta traumaattisten kriisien hoidosta, mahdollisuus EMDR terapiaan. Mahdollisuus luovien menetelmien, taideterapian ja hypnoosin käyttöön.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava, tarvittessa suoraan ja aktiivisesti itseäni ilmaiseva. Vahvuuteni on erittäin pitkä kokemus eri ikäisten asiakkaiden psykologisista tutkimuksista ja psyykkisten ongelmien ja häiriöiden hoidosta julkisisissa terveyspalveluissa. Sekä lisäkoulutukset traumaattisten kriisien, elämäntilanneongelmien, erilaisten ahdistuneisuushäiröiden sekä parisuhde- ja perheongelmien hoitoon.

About my therapy sessions

Istunnoilla mahdollisuus käyttää traumaterapiamenetelmänä EMDR-terapiaa, joka on vaikuttava hoito traumaatisten stressioireiden hoidossa. Käytän myös mielikuvatyöskentelyä ja hypnoosia. Psykologin työstä minulla on yli 25 vuoden kokemus julkisisissa terveyspalveluissa.
Teen myös lasten kehitystasotutkimuksia koulupsykologin tutkimuksia ja aikuisten neuropsykiatristen häiriöiden tutkimuksia (ADD, ADHD, autisminkirjon häiriöt).

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Pregnancy & birth Neuropsychiatric patients Multiculturalism / immigrants Child welfare
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseni on psykologi, sosiaalipsykologi. Lisäkoulutus paripsykoterapeutti (Kela) ja perhepsykoterapeutti (Kela) sekä EMDR -terapeutti ja Lapset puheeksi kouluttaja. Teen tarvittaessa psykologisia tutkimuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Minulla on vahva työkemus yksilöterapeuttisesta hoitotyöstä julkisissa terveyspalveluissa. Asiakkaat ovat lapsista aikuisiin.

Minulla on yli 25 -vuoden kolemus psykologin työstä. Olen työskennellyt eri tehtävissä ja eri-ikäisten palveluissa julkisissa terveyspalveluissa (mm. psykiatrisessa erikoisairaanhoidossa 5 vuotta ja perustason mielenterveyspalveluissa yli 20 vuotta)

Client group

Yksilöasiakkaat lapsista ja nuorista aikuisiin sekä pareista perheisiin. Minulle on tuttua myös verkostoissa työskentely.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details