Home Page / Find Your Therapist / Anu Tevanlinna

Anu Tevanlinna

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen elämäntapamuutoksiin ja painonhallintaan, palautumiseen ja stressinsäätelyyn sekä uramuutoksiin perehtynyt laillistettu psykologi. Tuen tasapainoisen arjen ja sinulle merkityksellisten muutosten toteuttamisessa.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Psykologina olen läsnäoleva. Kuuntelen ja kysyn. Autan jäsentämään ajatuksiasi ja katsomaan asioita uusista näkökulmista. Anna tilaa ja aikaa pohdinnoillesi, mutta työskentelyotteeni on valmentavan eteenpäinvievä, kannustava sekä käytännön ratkaisuja ja uusia toimintamalleja hakeva.

Luotan siihen, että olet itsesi ja elämäsi paras asiantuntija – psykologina olen kanssakulkija muutosprosessissa kohti vahvempaa itseymmärrystä ja omannäköistä elämää. Kun kaipaat tukea hyvinvointisi vahvistamisessa, terveyskäyttäytymisesi muuttamisessa, merkityksellisen ja tasapainoisen arjen rakentamisessa tai uuden urasuunnan löytämisessä, olen tukenasi.

Kannustan tulemaan vastaanotolleni matalalla kynnyksellä ja mahdollisimman aikaisessa vaiheessa: halu huolehtia itsestä, huoltaa omaa mieltä ja vahvistaa hyvinvointia ovat hyviä syitä tulla keskustelemaan kanssani. Työskentelen lyhytterapeuttisella otteella ja useimmiten luonani käydään 3-10 kertaa.

About my therapy sessions

Työskentelyn lähtökohtana on se, mitä sinä haluat. Valitsemme sinulle merkityksellisen tavoitteen ja yhdessä työskentelemme sitä kohti.

Vastaanotollani autan sinua jäsentämään tilannettasi, täsmentämään tavoitteitasi ja muutostoiveitasi sekä tunnistamaan voimavarojasi. Etsimme ratkaisukeskeisesti vahvuuksiisi pohjaavia, hyvinvointiasi edistäviä keinoja edetä ja pureudumme mielen asettamiin, muutosta hidastaviin esteisiin.

Työskentelen asiakaslähtöisesti ja integratiivisella otteella. Hyödynnän usein arvotyöskentelyä ja tietoisuustaitoharjoituksia osana työskentelyä. Ehdotan usein kotitehtäviä, joilla esimerkiksi harjoittelet uusia taitoja osana arkeasi, vakiinnutat uusia toimintamalleja elämääsi tai luot vahvempaa ymmärrystä pohdintatehtävien avulla.

Voit tutustua minuun ja työskentelyyn kanssani nettisivuillani anutevanlinna.com
Vastaanottoni on Lyhytterapiatalo Shortumissa Helsingin keskustassa, halutessasi tapaamiset voidaan toteuttaa videovälitteisesti.

Issues often worked with
Burnout Changing lifestyle Personal growth and development
My professional background and knowledge

Olen kirjoittanut elämäntapamuutosten psykologiasta tietokirjan Hyvinvointia mielelläsi – Arvoista suunta elämäntapamuutokseen (Atena, 2020).

Taustani soveltuvuusarviointi- ja ammatinvalintapsykologina sekä uravalmentajana on tehnyt työelämän vaatimukset ja mahdollisuudet minulle tutuksi.

Client group

Osaamistani ovat terveyskäyttäytymisen muutokset ja hyvinvoinnin lisääminen. Vastaanotollani puhutaan siis usein esimerkiksi painonhallinnasta, tunnesyömisestä, keho- ja ruokasuhteesta sekä jaksamisesta. Työskentelyn teemana voi olla myös itsekritiikistä irtautuminen ja myötätunnon hyödyntäminen muutosvoimana. Lisäksi työskentelen mielelläni palautumisen, stressisäätelyn, voimavarojen vahvistamisen sekä työhön ja uraan liittyvien teemojen parissa.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Käynnin pituus 45 minuuttia.