Home Page / Find Your Therapist / Anne Immonen

Anne Immonen

In education Psychologist, Integrative
Helsinki, Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani psykologi ja valmistun psykoterapeutiksi joulukuussa 2024. Voin olla avuksi, mikäli tarvitset apua kriisin keskellä tai vaikeiden kokemusten pohdintaan. Myös vanhemmuuden teemojen työstäminen on minulle hyvin tuttua. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Mindfulness EMDR Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen välittävä, empaattinen ja syvällisen kiinnostunut. Lämpimässä ja avoimessa ilmapiirissä sinun on turvallista pohtia sinulle tärkeitä asioita. Yhteistyössä räätälöimme työskentelyn huomioiden sinun toiveesi ja yksilöllisyytesi.

Pystyn tällä hetkellä aloittamaan vain viikoittain toteutettavia koulutuspsykoterapioita. Kysy rohkeasti lisää!

About my therapy sessions

Työskentelyn alussa luomme yhteisen käsityksen tilanteestasi ja työskentelymme tavoitteista. Käynneillä autan sinua havainnoimaan, mitä sinua askarruttavat ihmissuhteet ja tapahtumat herättävät. Pikkuhiljaa tietyt teemat ja kokemisen tavat alkavat nousta merkityksellisiksi, ja niitä työstämme erityisesti. Ymmärryksesi lisääntyy sitä kohtaan, milloin vaikeat kokemuksesi oikeastaan saivat alkunsa. Löytyy tilaa luoda uudenlaista suhdetta itseen ja tehdä uudenlaisia valintoja.

Itseymmärrystä lisäävän keskustelun lisäksi voimme hyödyntää kokemuksellisia menetelmiä, kuten kehollisia harjoitteita, mielikuva- ja mindfulness-harjoituksia sekä EMDR:ää. EMDR-traumaterapia etenee tarkan protokollan mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Panic attacks Burnout Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Työuraani olen tehnyt moninaisten vaikeuksien parissa sekä mielenterveys- että kriisityössä. Lisäksi perheneuvolan terapeuttisessa vauvaperhetyössä minulle on kertynyt pitkäaikaista työkokemusta raskausajan ja vauva-vaiheen vanhemmuuden kysymysten parissa työskentelystä, synnytykseen valmistautumisesta sekä esimerkiksi synnytystraumojen käsittelystä.

Olen suorittanut Psykofyysisen psykoterapian perusteet -koulutuksen, EMDR-koulutuksen (osa 1 suoritettu, osa 2 kesken) ja olen mindfulness-ohjaaja CFM®.

Additional information

Otan vastaan asiakkaita vain koulutuspsykoterapiaan, jota voidaan toteuttaa lyhyenä tai pitkänä terapeuttisena työskentelynä. Koulutuspsykoterapian käynnit ovat säännöllisiä ja viikoittaisia. Voit kuitenkin aina ensin tulla tutustumiskäynnille kuulostelemaan, miltä tapaamisten aloitus tuntuisi. Lämpimästi tervetuloa!

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details