Minulla on 30-vuoden kokemus terapiatyöstä aikuisten kanssa. Viitekehykseni pohja on psykodynaamisessa teoriassa, mutta olen vuosien varrella lisäkouluttautunut mm. pariterapian, kehoterapian ja mindfulnessin saralla. Tavoitteeni on valita laajasta osaamisestani juuri sinulle sopivat menetelmät.
Psykoterapeutisk orientering
Psykodynaaminen
Integratiivinen
Kela-behörighet
Kelan kuntoutuspsykoterapia
Ytterligare utbilgningar
Mindfulness
Kriisit ja traumat
Kehopsykoterapeuttinen koulutus
Hurdan är jag som terapeut
Lähestyn jokaista terapiasuhdetta asiakaslähtöisesti sinun tarpeittesi ja tavoitteidesi pohjalta. Työskentelytapani on integratiivinen.
Pyrin kuuntelemaan asiakasta ja olemaan tarvittaessa aktiivinen tai tilaa antava. Työskentelyotteessani keskeistä on myötätuntoisuus, sallivuus ja asiakasta arvostava ote. Kuuntelijana olen tutkiva ja puolueeton, mutta tarvittaessa kantaaottavakin.
Olen valmis sitoutumaan luottamukselliseen ja vuorovaikutukselliseen terapiasuhteeseen ajaksi, joka on sinulle tarpeellinen.
Vad gör man i mina sessioner
Tutkimalla yhdessä mielesi toimintaa sekä elämänkokemuksiesi ja vaikeidenkin traumojen vaikutusta nykyhetkeen pyrin lisäämään itsetuntemustasi ja ymmärrystäsi juuri sinun elämäntarinastasi.
Keskustelun lisäksi voimme tehdä istunnoilla erilaisia kehollisia ja kirjallisia harjoituksia sekä hyödyntää mindfulnessia. Halutessasi voin antaa harjoituksia myös kotiin.
Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseenIhmissuhdeongelmiinPäihdeongelmaan/riippuvuuteenTyöuupumukseenVanhemmuuden haasteisiinHuonoon itsetuntoonPahaan oloonElämäntapamuutokseenSyömiseen liittyviin vaikeuksiinSosiaalisten tilanteiden pelkoonPaniikkikohtauksiinPakko-oireisiinFobiaan/kammoonVihanpurkauksien hallitsemiseenSeksuaalisiin ongelmiinMenneisyyteni käsittelyynSeksuaalisen hyväksikäytön käsittelyynRikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyynVaikeaan elämäntilanteeseenItsetuhoisiin ajatuksiinKaksisuuntaiseen mielialahäiriöönPersoonallisuushäiriöönHenkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseenUnivaikeuksiinSukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiinViiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseenFyysisen sairauden käsittelemiseen