Hemsidan / Hitta hjälp / Martta Holmevaara

Martta Holmevaara

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Tampere,
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Ryhmät Parit
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Den här terapeut erbjuder utbildningsterapi Läsa mer.
Työskentelymme on ensimmäisestä tapaamisesta lähtien aktiivista. Emme keskity vain ongelmista puhumiseen, vaan aktiiviseen mielen taitojen harjoittamiseen ja elämän solmujen avaamiseen. Yhteistyömme tarkoitus on auttaa sinua elämään elinvoimaista, rikasta ja merkityksellistä elämää.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Ytterligare utbilgningar

Kriisit ja traumat Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Hurdan är jag som terapeut

Minulla on tutkiva ote elämään ja etsin asioihin aina uusia puolia ja näkökulmia. On olemassa monta hyvää tapaa edetä. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja valmis astumaan uuteen.
Pitkä työhistoriani saattohoidossa on antanut minulle rohkeutta mennä sinne missä henkinen hätä on suuri. Meillä jokaisella on tarve ja lupa tulla nähdyksi sellaisena kuin on - hyväksytyksi ja arvostetuksi.
Ajattelen, että meistä kukaan ei välty elämän haavoittuvuudelta. Kuka vain voi kadottaa toivon näkökulman liian suurelta tuntuvan kivun, surun, itsekritiikin tai riittämättömyyden tunteen alle. Muista, että mahdottomaltakin tuntuvassa tilanteessa on aina vaihtoehtoja.
Ei meidän kenenkään tarvitse olla supertähtiä vaan aivan todellisia, aitoja, elämänmakuisia ihmisiä.

Vad gör man i mina sessioner

Määrittelemme yhdessä terapian päämäärän, johon pyrimme ja terapian edistymistä voidaan mitata. Se voi olla myös uusien toimintamallien ja suhtautumistapojen tarkastelua. Se voi olla taitoharjoitteita ja käyttäytymiskokeita.

Työskentelymme tarkoitus on auttaa sinua elämään elinvoimaista, rikasta ja merkityksellistä elämää. Tätä varten käytämme aikaa sen selkeyttämiseen, mitä pohjimmiltaan haluat elämältä.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vanhemmuuden haasteisiin
Specialiseringsgrupper
Kipuun liittyvät vaikeudet
Min professionella bakgrund och kunnande

Olen toiminut sairaanhoitajana saattohoidossa, joten olen hoitanut kuolevia potilaita sekä tukenut omaishoitajia ja läheisiä.
Tällä hetkellä ohjaan myös sururyhmiä ja eroryhmiä.
Lisäkoulutuksiani ovat mm. kognitiivinen lyhytterapia, seksuaalineuvoja, eroryhmäohjaaja ja kriisityön asiantuntija.

Pris för inledande besök

60,00

Pris för regelbunden session

70,00

Mer info om prissättning

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 65€.