Hemsidan / Hitta hjälp / Marko Kuukasjärvi

Marko Kuukasjärvi

Psykoterapeutti, Fysioterapeutti, Kognitiivinen
Helsinki, Katajanokka
Englanti Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Olen psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja valmistuin psykoterapeutiksi syksyllä 2017. Olen työskennellyt 15 vuotta HYKS nuorisopsykiatriassa. Psykoterapiassa yhdistän kongnitiivisen psykoterapian ja psykofyysisen fysioterapian menetelmiä.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Ytterligare utbilgningar

Skeematerapia Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Hurdan är jag som terapeut

Psykoterapiatyöni perustuu kognitiiviseen psykoterapiaan. Terapeuttina olen kuunteleva, rauhallinen ja myötätuntoinen mutta myös aktiivinen asioiden esilleottaja. Mielenkiintoni kognitiivisessa psykoterapiassa liittyy skeematyöskentelyyn sekä ahdistus- ja psykosomaattisiin oireisiin. Koulutukseni olen saanut Helsingin Yliopiston ja Luote oy:n lasten ja nuorten kognitiivisen psykoterapian koulutuksessa. Olen työskennellyt psykoterapiakoulutuksen aikana eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Psykofyysisenä fysioterapeuttina olen työskennellyt ahdistus, masennus, ja pakko-oireisten asiakkaiden kanssa sekä neuropsykiatristen asiakkaiden kanssa.

Vad gör man i mina sessioner

Terapiatapaamisilla kanssani työskentely perustuu siis kognitiiviseen psykoterapiaan, mutta käytän myös kehollisia menetelmiä. Nämä ovat pääsääntöisesti rentoutusmenetelmiä. Koska peruskoulutukseni on fysioterapeutti, niin kehollisuus on vahvasti läsnä työskentelytavoissani. Varsinkin ahdistuksesta kärsivien asiakkaiden kanssa koen, että kehollisten oireiden käsitteleminen on tärkeää. Terapia tapaamisilla kanssani voidaan myös tehdä ”in vivo” sekä altistusharjoituksia. Työskentelymenetelmiini kuuluu myös skeematerapian menetelmät.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Specialiseringsgrupper
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Pakko-oireinen häiriö Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Kipuun liittyvät vaikeudet