Hemsidan / Hitta hjälp / Maija Laatunen

Maija Laatunen

Koulutuksessa Terveydenhoitaja, Kognitiivinen
Helsinki, Taka-Töölö
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet Nuoret 13-17v
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Den här terapeut erbjuder utbildningsterapi Läsa mer.
Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja pari- ja perhepsykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan yksilö-, pari- ja perheterapiaa. Minulle tärkeintä on inhimillinen kohtaaminen ja turvallinen, luottamuksellinen yhteistyösuhde. Tervetuloa lähi- tai etävastaanotolle, kysy viestillä vapaita aikoja!
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen
  • Pariterapia
Ytterligare utbilgningar

Mindfulness Skeematerapia

Hurdan är jag som terapeut

Luonteeltani olen varsin rauhallinen, mutta työskentelyotteeni on aktiivinen ja osallistuva. Tavoittelen turvallista, rentoa ja avointa yhteistyöilmapiiriä välillämme. Terveydenhoitajan taustakoulutukseni ja työkokemukseni kulkee mukana myös terapiatyössä, ajatusmaailmani on holistinen huomioiden mielen ja kehon kokonaisuuden. Suhtaudun terapiatyöhön intohimoisen innostuneesti ja se on minulle paljon enemmän kuin pelkkä työ :)

Osa kalenterissa suoraan varattavista ajoista on etävastaanottoja, vaikka toimipisteenä näkyy Töölö. Ajanvaraus Töölöön ja etävastaanotolle onnistuu mutkattomasti yhteydenottolomakkeen kautta tai tekstiviestillä, vastaan viesteihin parin päivän sisällä. Lähivastaanotto on päivästä riippuen joko osoitteessa Valhallankatu 13 tai Nordenskiöldinkatu 10.

Käynnit ovat omakustanteisia, en valitettavasti voi vielä tarjota Kelan tukemaa terapiaa (psykoterapeuttikoulutuksessa).

Vad gör man i mina sessioner

Käytän integratiivisesti erityisesti kognitiivisen terapian, hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä pari- ja perhepsykoterapian menetelmiä. Hyödynnän mielelläni erilaisia mielikuvapohjaisia, kokemuksellisia ja toiminnallisia harjoituksia, jos asiakas on kiinnostunut niitä kokeilemaan. Pelkästään keskusteleva terapia voi jäädä kielelliseksi ja älylliseksi eikä välttämättä samalla tavalla muuta ihmisen syviä tunnekokemuksia, jotka voivat olla mielekkään elämän esteenä.

Paha olo, tyhjyyden tunne, ahdistus, stressi ja paineet, kohtuuttomat kokemukset, lapsuuden painolastit, parisuhdeongelmat, uskottomuus, erot – nämä teemat kuuluvat päivittäiseen työhöni. Yhteydenottoon riittää, että sinulla/teillä on tarve keskustella luottamuksellisesti ja tapaamisen myötä sovimme menetelmistä ja tavoitteista yhdessä.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin
Min professionella bakgrund och kunnande

Olen työskennellyt 20 vuotta terveydenhuollossa monipuolisissa tehtävissä. Terapiatyön lisäksi minulla on monipuolista työkokemusta mm. työterveyshuollosta, elämäntapamuutosvalmennuksesta (Painonhallintatalo, HUS) sekä yli 10 vuoden omakohtainen kokemus kolmivuorotyöstä. Käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa ja työnohjauksessa.

Psykoterapeuttiopiskelija, voimavarakeskeinen pari- ja perhepsykoterapia 1/2024 - 5/2027 (Jyväskylän yliopisto)
Kognitiivisen lyhytterapian pätevyys (Integrum)
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet (Lyhytterapiainstituutti)
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja AMK (Metropolia Ammattikorkeakoulu)

Mina patientgrupper

Tervetuloa vastaanotolleni yksin, kaksin tai perheenä! Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Perhetapaamisissa voi olla mukana myös nuorempia lapsia.

Erityisiä mielenkiinnonkohteitani: elämänkriisit, kehityksellinen trauma, kiusaamiskokemuksista selviäminen, rajat, skeemat eli tunnelukot, pariterapia, narsismi ylisukupolvisena häpeätraumana, elämäntapamuutokset.

Pris för inledande besök

65,00

Pris för regelbunden session

70,00

Mer info om prissättning

Ensikäynti 45 min. 65€
Yksilöaika 45 min. 70€
Yksilöaika 60 min. 85€
Yksilöaika 5 x 45 min. pakettihinta 325€ (65e kerta)
Pari-/perheaika 75 min. 115€
Pari-/perheaika 90 min. 130€