Hemsidan / Hitta hjälp / Maarit Katariina Väisänen

Maarit Katariina Väisänen

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Integratiivinen
Helsinki, Töölö
Helsinki, Töölö
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Otan asiakkaita lyhyeen ja pitkään terapiaan, sekä lyhyisiin konsultaatioihin. Minulla on pitkä kokemus mielisairaanhoitajan työstä erilaisissa psykiatrisissa sairaaloissa. Uskon, että jokaisessa ihmisessä on voimavaroja, joiden avulla hän pystyy pääsemään vaikeuksien yli kunhan saa sopivaa tukea.
Psykoterapeutisk orientering
  • Integratiivinen
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Hurdan är jag som terapeut

Olen voimavarakeskeinen psykoterapeutti. Terapiassa nostetaan esiin asiakkaan omia voimavaroja jotka mahdollisesti ovat piilossa masennuksen, ahdistuksen tai jonkin muun syyn takia. Käytän myös kognitiivisia menetelmiä, esimerkiksi miten negatiiviset ajatukset vaikuttavat tekoihin ja käyttäytymiseen.

Psykoterapiassa on mahdollista liikkua useammalla tasolla, myös erilaisia elämänkatsomuksellisia ja henkisiä asioita voi ottaa esille. Mielestäni ihminen on sosiaalinen, fyysinen, psyykkinen ja henkinen kokonaisuus. Voimavarakeskeisenä psykoterapeuttina näen ihmisen monitasoisuuden rikkautena.

Aito kiinnostus, luottamus, läsnäolo ja vuorovaikutus ovat mielestäni psykoterapian peruselementit.

Vad gör man i mina sessioner

Olen keskusteleva ja aktiivinen psykoterapeutti. Keskustelussa keskitymme ongelmiin, joihin asiakas on tullut hakemaan apua. Suuntaus on selkeästi eteenpäin katsova. Se ei tietenkään estä menneisyyden käsittelyä.

Istunnon sisältö on keskustelu, asiakkaan kuuntelu, reagointi asiakkaan kertomaan ja uusien näkökulmien esille tuominen ja pohtiminen.

Päämääränä on asiakkaan elämänlaadun parantaminen niin, että hän voi rakentaa elämästään mielekkäämmän, rikkaamman ja onnellisemman.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen