Hemsidan / Hitta hjälp / Kaisa Kovalainen

Kaisa Kovalainen

Kouluttajapsykoterapeutti, Psykologi, Psykoanalyyttinen
Lahti, Lahti
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen kouluttajapsykoterapeutti (psykodynaaminen/-analyyttinen), psykologi, EMDR-terapeutti ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Olen opiskellut myös kehollisia menetelmiä (sensomotorinen psykoterapia). Työskentelen sekä nuorten että aikuisten kanssa. Tarjoan myös vanhempainohjausta nuorten vanhemmille.
Psykoterapeutisk orientering
  • Psykoanalyyttinen
  • Psykodynaaminen
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Ytterligare utbilgningar

Kriisit ja traumat Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Kehopsykoterapeuttinen koulutus EMDR

Hurdan är jag som terapeut

Psykoterapeuttinen vuorovaikutussuhde on yhteistyösuhde, jossa asiakkaan yksillöllisyyden arvostus on mielestäni keskeistä. Olen kuunteleva ja empaattinen terapeutti, mutta pidän tärkeänä myös asioiden puhumista suoraan, sellaisina kuin ne ovat. Oma työtapani voi vaihdella yksilöllisesti ja riippuen asiakkaan tilanteesta. Pyrin ymmärtämään yksilöä ja hänen tilannettaan kokonaisuutena.

Vad gör man i mina sessioner

Pääasiallinen työskentelytapani on keskustelutyömuoto. Tähän on asiakkaan tilanteesta, tarpeista tai kiinnostuksesta riippuen yhdistettävissä myös kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä, EMDR-terapiaa sekä kehollisen havainnoinnin harjoitteita. Psykoterapiatyöskentely voi kohdentua joko pitkäkestoisiin, vähitellen kehittyneisiin ongelmiin/haasteisiin tai äkillisiin elämäntapahtumiin tai traumoihin.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen