Hemsidan / Hitta hjälp / Johanna Erkamo

Johanna Erkamo

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Kognitiivinen
Helsinki, keskusta
Kouvola, keskusta
Koko Suomi, Etäyhteys
Englanti Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Parit
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Itsetunto-ongelmia? Ero? Ahdistusta? Lyhyen (5-20×) tai pitkän terapian toive? Yksilöterapeutin pätevyys, parit opiskelijahinnoin. Työskentelen pääosin Kouvolassa, Helsingissä n.2 vk välein ja Espoossa 1xkk sekä etänä. Monet asiakkaani kokevat olevansa videoterapiassa kuin samassa huoneessa.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Hurdan är jag som terapeut

Toimintatapani terapeuttina vaihtelee asiakkaan mukaan. Osaan olla tilaa antava kuuntelija, mutta myös esittää paljon tarkentavia kysymyksiä ja olla aktiivinen terapeutti. Hyödynnän omaa elämänkokemustani terapiasuhteen luomisessa ja pyrin löytämään yhteistä kokemuspohjaa. Esitän mielelläni vaihtoehtoisia näkökulmia asiakasta kuitenkin arvostaen ja pyrin tuomaan esille asioiden positiivisetkin puolet.

Vad gör man i mina sessioner

Terapiamenetelmät vaihtelevat asiakkaan mukaan. Toisten kanssa keskustelen enemmän, toisten kanssa teemme enemmän kotitehtäviä. Usein käyttämiäni lomakkeita ovat tunnelukkotesti, itsehavainnointilomake sekä arvotehtävä. Hyödynnän myös skeematerapiaa, kuten tyhjän tuolin harjoitusta, jolle voimme istuttaa henkilön, jonka kanssa asiat ovat jääneet kesken esim. henkilön kuoltua.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen