Hemsidan / Hitta hjälp / Heidi Erämaa

Heidi Erämaa

Psykoterapeutti, Terveydenhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Tampere, Keskusta
KOKO SUOMI, ETÄ
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapis längd
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja
Olen helposti lähestyttävä ja läsnäoleva, asiakasta kunnioittava ja empaattinen. Haluan aidosti auttaa sinua elämän haasteissa ja ongelmissasi. Minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen terapiasuhde, jossa on mahdollista käsitellä vaikeitakin asioita.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Hurdan är jag som terapeut

Olen psykoterapeutti (valmistunut Tampereen yliopistosta 2024, suuntaus kognitiivinen käyttäytymisterapia) ja terveydenhoitaja (valmistunut vuonna 2006). Terveydenhoitajana työskentelen tällä hetkellä äitiysneuvolassa, jossa kohtaan eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Työkokemusta minulla on muun muassa lasten psykiatriselta osastolta, nuorisokodista ja turvapaikanhakijoiden kanssa työskentelystä, jotka ovat kohdanneet erilaisia traumaattisia kokemuksia elämässään.

Vad gör man i mina sessioner

Käytän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä ja hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmiä. Käytän sovelletun rentoutuksen menetelmää, josta on apua esimerkiksi stressin hallinnassa. Minun kanssani voit turvallisissa käsissä tehdä tunnetyöskentelyharjoituksia. Tarpeen mukaan voit tehdä kotitehtäviä, joita voimme käydä läpi terapiatapaamisilla.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen