Hemsidan / Hitta hjälp / Hanna Svennevig

Hanna Svennevig

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Hämeenlinna, Ydinkeskusta
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Psykotarapia on suuri löytöretki itseen. Tämän matkan jälkeen elämä on valoisampaa ja värit kirkkaampia. Psykoterapiaviitekehykseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Se on tieteellisesti tutkituin, näyttöön perustuva psykoterapiamuoto.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Hurdan är jag som terapeut

Olen pohjakoulutukseltani psykologian tohtori. Työkokemusta psykologina minulle on kertynyt yli 25 vuotta.

Olen persoonana myötätuntoinen, ennakkoluuloton ja huumorintajuinen.

Kipuilevan ihmisen kohtaaminen vaatii herkkyyttä ja viisasta sydäntä. Työtavassani yhdistyvät analyyttinen tutkijan ajattelu ja myötätuntoinen hyväksyntä. Olen työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten kanssa.

Ihminen on kiehtova olento! Meitä koskevat samat lainalaisuudet, mutta jokainen on erilainen ja ainutlaatuinen - kuin käsintehty taideteos.

Vad gör man i mina sessioner

Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa kartoitetaan laajasti pulmat ja niiden yhteydet toisiinsa (syy-seuraussuhteet).

Menneisyyttä ja lapsuutta käydään läpi sen verran, että ymmärretään niiden vaikutus tämänhetkisiin reagointitapoihin. Terapiassa ei kuitenkaan tyydytä toteamaan menneisyyden vaikutus nykyhetkeen. Myös tulevaisuuden toiveet ovat tärkeitä. Millaista elämää haluat elää?

Terapian tavoitteet määritellään, jotta hahmottuu mihin ollaan pyrkimässä ja mitä tavoitellaan.

Terapeutti ohjaa, kyselee, reflektoi ja antaa tarvittaessa kotitehtäviäkin.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen