HUS / Etsi / Sari Bollström

Sari Bollström

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Vihti, Nummela
Helsinki, Lauttasaari
Lohja, Lohja
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuinen, perheterapia / varh. vuorovaik. Lapsi, perheterapia / varh. vuorovaik. Nuori, perheterapia / varh. vuorovaik.
Terapian kesto
Lyhytkestoinen (max 20 krt) Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tapaamiset myös ETÄYHTEYDELLÄ! Etsitkö elämääsi muutosta? Toivoisitko parisuhteesi toimivan paremmin? Terapiassa voit keskustella luottamuksellisesti, kun olet uupunut tai jokin painaa mieltäsi. Tervetuloa yksin, kaksin, perheenä. KELA: vain pari- ja perheterapiat.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina kuunteleva ja myötätuntoinen. Ihmisen kunnioitus ja arvostus omana itsenä on itselleni tärkeää ja toivon sen näkyvän jokaisella tapaamisella. Haluan jokaisen tapaamisen olevan tärkeä kohtaaminen ja pysähtyminen asiakkaani asioiden äärelle.

Haluan luoda terapiatapaamisesta asiakkaalle myönteisen ja asiakasta vahvistavan kokemuksen. En kuitenkaan pelkää käsitellä vaikeita asioita. Ei ole asioita, joista terapiassa ei voisi puhua.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassa terapeutti ja asiakas tutkailevat yhdessä asiakkaan ongelmaa tai etsivät yhdessä asiakkaan voimavaroja. Terapeutin tehtävänä on kuunnella, esittää kysymyksiä, yhdessä pohditaan asioille vaihtoehtoisia tarinoita ja vaihtoehtoisia toimintamalleja.

Mielelläni käytän apuna mm. sukupuuta ja elämänjanaa. Perheen kanssa työskentelyssä käytössä on myös erilaisia luovia menetelmiä..

Psykoterapian tavoitteena on psyykkinen vahvistuminen ja elämänlaadun paraneminen häiriöiden lievittyessä tai poistuessa ja asiakkaan oman toimintakyvyn parantuessa. Psykoterapia on asiakkaan ja terapeutin välinen yhteistyöprosessi.

Tarjoan apua
Masennukseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Sukupuoli-identiteetin kysymyksiin Työuupumukseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat