HUS Ostopalveluterapia
HUOM. HUS siirtyy käyttämään Palse.fi-portaalia. HUS terapeuttihaku poistuu käytöstä syksyn 2021 aikana
 


HUOM. HUS siirtyy käyttämään Palse.fi-portaalia

HUS terapeuttihaku poistuu käytöstä syksyn 2021 aikana


Huomioithan, että ostopalveluterapian haku on tarkoitettu vain HUS:n henkilökunnalle ja ostopalveluterapian asiakkaille. Yhteydenottojen ja ajanvarausten lähettäminen terapeuteille on sallittua vain, jos siitä on sovittu HUS:n hoitohenkilökunnan kanssa.


Löydä sopiva psykoterapeutti

Tutustu profiiliin

Lähetä viesti ja varaa aika


Aikuispotilaan sähköinen seurantalomake

Alta löydät aikuispotilaalle tarkoitetun ostopalveluterapian sähköisen seurantalomakkeen ennen syyskuuta 2018 alkaneille aikuisten psykoterapioille. Myöhemmin alkaneissa psykoterapioissa käytä sähköpostitse tai tekstiviestitse saamaasi linkkiä Omavointi-palveluun.

Potilaan alkukysely ja seurantalomake


 

Ominaisuudet

Ostopalvelupsykoterapian haku

Hakutoiminnon avulla on mahdollista etsiä juuri sopivan osaamisen omaavaa psykoterapeuttia ja huomioida myös käytännön tekijät kuten sijainti ja vapaiden aikojen ajankohdat. Et joudu erikseen selvittelemään, kenellä psykoterapeutilla on tilaa uusille asiakkaille.

Psykoterapeutin profiili

Selaa uusia asiakkaita ottavien ostopalveluterapeuttien profiileja. Profiileista löydät tiedot vertailukelpoisessa muodossa .

Yhteydenotto ja ajanvaraus

Ensimmäinen tapaaminen on helppoa sopia palvelun avulla. Lähetä viesti tai varaa aika. Terapeutti on sinuun yhteydessä tai vahvistaa varauksen ja terapia alkaa sovittuna ajankohtana.

 

HUS:n ostopalveluterapioissa yhteydenotto tai ajanvaraus tulee joko henkilökunnalta tai suoraan potilaalta, jos asiasta sovittu oman työntekijän kanssa.

 


Oletko psykoterapeutti?

Kirjaudu sisään

TAI

Rekisteröidy


Usein kysytyt kysymykset

Miten varaan ajan terapeutille?

  1. Etsi sopiva psykoterapeutti.
  2. Lähetä terapeutille viesti
  3. Terapeutti vastaa viestiisi tai soittaa sinulle
  4. Terapia alkaa yhteisesti sovittuna aikana

HUS:n ostopalveluterapioissa yhteydenotto tai ajanvaraus tulee joko henkilökunnalta tai suoraan potilaalta, jos asiasta sovittu oman työntekijän kanssa.

Näkyvätkö terapeutin tarkat yhteystiedot?

Tarkkoja yhteystietoja ei voi tällä hetkellä laittaa nettiprofiiliin asiakkaiden nähtäväksi. Toimipisteen sijainti näytetään haun kartalla ja terapeutin profiilissa.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä: tuki(at)minduu.fi

 

Katso myös HUS:n henkilökunnan ohjeet