Home Page / Find Your Therapist / Ylva Launos

Ylva Launos

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Helsinki , Etelä
Finnish Swedish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Jag är sjukskötare och psykoterapeut: par-, och familjeterapeut. Har du/ni utmaningar i ert parförhållande eller i familjen, och känner ni att ni skulle behöva tala med ett utomstående yrkesmänniska, ta gärna kontakt med mig, så funderar vi tillsammans olika alternativ och jobbar på att kommunikationen blir bättre hemma. Eller kämpar ngn i familjen med ett ätstörning, jag kan försöka hjälpa er.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen aktiivinen, kuunteleva, tilaa antava ja käytännönläheinen. Työskentelytapani on keskustelupainoitteinen, nykyisyyteen painottuva, mutta menneisyyttä huomioiva. Ydinosaamisaluetta on erilaiset syömishäiriöt, niiden vaikutus parisuhteeseen tai perheeseen, pariterapia ja perheterapia. Koetan yhdessä kanssanne löytää yksilöllisiä ratkaisuja tämän hetkiseen elämäänne ja auttaa teitä kasvattamaan omaa itseymmärrystänne. Pyrin luomaan turvallisen ja rauhallisen tilan terapiatilanteeseen, jossa kaikilla asiakkailla on mahdollisuus tulla kuulluiksi, ymmärretyiksi ja hyväksytyiksi omana itsenään. Olen peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on pitkä työkokemus lastenpsykiatrissa, sekä olen työskennellyt syömishäiriöstä kärsivien hoitajana osastolla ja avohoidossa. Toimin edelleen psykiatrian poliklinikalla sairaanhoitajana.

About my therapy sessions

Tapaamiset aloitetaan tutustumiskäynnillä, jossa selvennettään haasteet ja tavoitteet. Tapaamisia voi olla muutamasta käynnistä pidempään prosessiin sinun/ teidän tilanteen, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keskustelun tavoitteena on tämän hetkisen elämäntilanteen ja sen haasteiden ymmärtäminen, itsetuntemuksen lisääminen ja jaetuiksi tulemisen mahdollistaminen. Yhdessä sovimme tapaamisten tavoitteet.
Perhetapaamisella sukupuutyöskentelyn kautta voimme tutkia perheen historiaa ja lisätä ymmärrystä nykyhetkeen. Paritapaamisilla on mahdollista työskennellä jos on haasteita vuorovaikutuksessa tai kommunikaatiossa tai äkillisten kriisien vuoksi. Hoidossa on silloin suhde.

Issues often worked with
Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Challenging life situation
Areas of Specialization
Eating disorders
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, psykiatrinen hoito. Psykoterapeutti: pari-, ja perheterapeutti. Työkokemusta lastenpsykiatriasta, syömishäiriötä sairastavien avo- ja osastohoidosta.
Tällä hetkellä toimin psykiatrian poliklinikalla sairaanhoitajana.

First session price

65.00

Regular session price

90.00

Pricing details