Home Page / Find Your Therapist / Ylva Launos

Ylva Launos

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Helsinki, Keskusta
Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Jag är sjukskötare och psykoterapeut: par-, och familjepsykoterapeut. Har du/ni utmaningar i ert parförhållande eller i er familj, eller behöver ni få tala med en yrkesmänniska en eller flera gånger, ta gärna kontakt med mig. Tillsammans kan vi hitta olika lösningar och förbättra kommunikationen. Eller lider någon i familjen av ätstörning, kan jag försöka hjälpa er. Jag har en lång erfarenhet i både barnpsykiatri och i vuxenpsykiatri.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen aktiivinen, kuunteleva, tilaa antava ja käytännönläheinen. Työskentelytapani on keskustelupainoitteinen, nykyisyyteen painottuva, mutta menneisyyttä huomioiva. Ydinosaamisaluetta on erilaiset syömishäiriöt, niiden vaikutus parisuhteeseen tai perheeseen, pariterapia ja perheterapia. Koetan yhdessä kanssanne löytää yksilöllisiä ratkaisuja tämän hetkisen elämänne haasteisiin ja auttaa teitä kasvattamaan omaa itseymmärrystänne. Pyrin luomaan turvallisen ja rauhallisen tilan terapiatilanteeseen, jossa kaikilla asiakkailla on mahdollisuus tulla kuulluiksi, ymmärretyiksi ja hyväksytyiksi omana itsenään. Olen peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on pitkä työkokemus sekä aikuispsykiatriassa että lastenpsykiatrissa.

About my therapy sessions

Tapaamiset aloitetaan tutustumiskäynnillä, jossa selvennettään haasteet ja tavoitteet. Tapaamisia voi olla muutamasta käynnistä pidempään prosessiin sinun/ teidän tilanteen, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keskustelun tavoitteena on tämän hetkisen elämäntilanteen ja sen haasteiden ymmärtäminen, itsetuntemuksen lisääminen ja jaetuiksi tulemisen mahdollistaminen. Yhdessä sovimme tapaamisten tavoitteet.
Perhetapaamisella sukupuutyöskentelyn kautta voimme tutkia perheen historiaa ja lisätä ymmärrystä nykyhetkeen. Paritapaamisilla on mahdollista työskennellä kun on haasteita vuorovaikutuksessa tai kommunikaatiossa tai äkillisten kriisien vuoksi. Hoidossa on silloin suhde.

Issues often worked with
Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Challenging life situation Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Eating disorders Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, psykiatrinen hoito.
Psykoterapeutti: pari-, ja perheterapeutti. Túnnekeskeisen pariterapian 2- vuotinen erikoistumiskoulutus.
Työkokemusta aikuispsykiatrian poliklinikalla ja lastenpsykiatriasta, syömishäiriötä sairastavien avo- ja osastohoidosta.

First session price

96.00

Regular session price

96.00

Pricing details

Hinnat määrää Väestöliitto.