Home Page / Find Your Therapist / Virpi Seppälä

Virpi Seppälä

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Tampere, Tampella
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen koulutukseltani psykologi, ja työskennellyt sekä nuorten, aikuisten että lasten kanssa. Olet lämpimästi tervetullut yhdessä kanssani pohtimaan elämän kaikenkokoisia kysymyksiä sekä vahvistamaan hyvinvointiasi.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
  • Integrative
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Olen läsnäoleva sekä kuunteleva ja myötätuntoisen tutkiva terapeutti.
Sinun persoonallisuutesi, elämäntilanteesi sekä elämänhistoriasi ja kokemustesi ainutlaatuisuus huomioiden olen auttamassa sinua polullasi pysähtymään, arvioimaan tilannettasi, katsomaan taaksepäin sekä kulkemaan eteenpäin. Kaikkea sopivasti tarpeen mukaan, sinun toiveitasi kuunnellen.

About my therapy sessions

Käytän työskentelyssäni mm. HOT:n (hyväksymis- ja omistautumisterapian) lähestymistapaa. HOT:ssa keskeistä on pyrkiä hyväksymään ne asiat, joihin ei voi vaikuttaa, tai päästämään niistä irti, ja omistautumaan itselle merkityksellisille asioille. Periaatteen tavoitteena on pyrkiä kanavoimaan oma energia itselle mielekkäille ja omien arvojen mukaisille asioille.

Elämän merkityksellisyyden kokeminen usein syvenee ja vahvistuu itsetuntemuksen myötä. Autan mielelläni sinua vahvistamaan yhteyttä itseesi ja tarpeisiisi. Pysähtymällä itsesi äärelle, voit oppia tunnistamaan tunteitasi sekä sanoittamaan niitä. Se on myös reitti omien voimavarojesi lähteille.

Voimme harjoittaa tärkeää itsemyötätunnon taitoa ja tutustua lempeisiin kehollisiin harjoituksiin, jos se sinulle sopii. Keholliset harjoitukset voivat olla sinulle apuna eri vireystilojen säätelyyn, esim. erilaisissa stressitiloissa. Kehollisin harjoituksin voimme vaikuttaa hermoston ja hormonien toimintaan hyvinvointiamme tukevasti.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologi, ja työskennellyt sekä nuorten, aikuisten että lasten kanssa. Minulla on työkokemusta mm. ammatillisesta kuntoutuksesta, ammatinvalinnasta, henkilöarvioinneista sekä pisimpään koulu/oppilaitospsykologin työstä.
Olen opiskellut täydennyskoulutuksena mm. mindfulness –ohjaajaksi, rentoutusvalmentajaksi, grounding yinjooga –opettajaksi sekä liikuntapsykologian opintoja. Tällä hetkellä opiskelen psykofyysisen psykoterapian perusteita.

Client group

Työskentelen aikuisten sekä nuorten kanssa.

First session price

95.00

Regular session price

110.00

Pricing details