Home Page / Find Your Therapist / Ville Kuusinen

Ville Kuusinen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Cognitive
Turku, Turku
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
VAPAISIIN AIKOIHIN JO OLEMASSA OLEVIA ASIAKKAITA Kognitiivinen psykoterapeutti YET, sairaanhoitaja psykiatrinen hoitotyö, työnohjaaja, emotionaalisen trauman hoito koulutus, HOT/ACT terapian perus- ja jatkokoulutus, dissosiaatio koulutus. Laaja-alainen kokemus yleisimmistä psykiatrisista häiriöistä
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen suorapuheinen ja kannustava terapeutti. Olen aktiivinen keskustelija mutta osaan kuunnella, kun sille tarvitaan tilaa.

Omaan vahvan osaamisen psykiatrisesta hoitotyöstä, joka tukee laaja-alaisen asiakaskunnan kanssa työskentelyä. Mielelläni annan paljon tilaa asiakkaalle kuvata elämäänsä, tunteitansa, pelkojansa mutta mikäli huomaan, että asiakkaan vointi tai mieliala ei ole sellainen, jolloin mielellään puhuu paljon, otan luontevasti ohjat istunnoissa. En ole tefloni, reagoin tunteisiin.

About my therapy sessions

Tärkeintä on, että sinä tiedät miksi olet tulossa psykoterapiaan. Sinulla on kuva siitä, mitä terapialta haluat.

Kun odotat KELA päätöstä psykoterapiaan, käy elämääsi läpi, tunteitasi, haasteitasi ja pelkojasi. Tee niiden pohjalta 2-3 selkeää tavoitetta, minkä muuttuminen parantaisi elämänlaatuasi, vointiasi ja samalla myös työ- ja opintokykyäsi. Tärkeää on, että sekä terapeutilla että asiakkaalla on yhteiset tavoitteet terapialle, jota kohti kuljemme. Terapiassa olemme tasa-arvoisia, keskustelemme ja tutkimme ajattelumallejasi, elämääsi, pelkojasi ja vahvuuksiasi. Jaan kokemuksiani omasta elämästäni, jos se sinulle sopii.

Mielelläni jaan kaiken ammattikirjallisuuteni luettavaksesi. Niiden asiakkaiden, jotka eivät jaksa tai kykene lukemaan, keskitymme keskustelun avulla tutkimaan mielen maisemia. Yhdessä suunnittelemme käytettävät elementit terapiaan. Mitään ei pakoteta. Terapautti ei ole sinun elämän paras asiantuntija, sinä olet.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development
First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details