Home Page / Find Your Therapist / Ville Kuusinen

Ville Kuusinen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Cognitive
Turku, Turku
Finnish
Customer Groups
Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Kognitiivinen psykoterapeutti YET, sairaanhoitaja psykiatrinen hoitotyö, työnohjaaja, emotionaalisen trauman hoito koulutus, HOT/ACT terapian perus- ja jatkokoulutus, dissosiaatio koulutus. Laaja-alainen kokemus yleisimmistä psykiatrisista häiriöistä. VLK:hon vain erillissopimuksien kautta - KELA.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

EI UUSIA ASIAKKAITA !
Olen suorapuheinen ja kannustava terapeutti. Olen aktiivinen keskustelija mutta osaan kuunnella, kun sille tarvitaan tilaa. Omaan vahvan osaamisen psykiatrisesta hoitotyöstä, joka tukee laaja-alaisen asiakaskunnan kanssa työskentelyä. Mielelläni annan paljon tilaa asiakkaalle kuvata elämäänsä, tunteitansa, pelkojansa mutta mikäli huomaan, että asiakkaan vointi tai mieliala ei ole sellainen, jolloin mielellään puhuu paljon, otan luontevasti ohjat istunnoissa. En ole tefloni, reagoin tunteisiin.

About my therapy sessions

90% terapia ajasta keskustelemme ja tutkimme ajattelumallejasi, elämääsi, pelkojasi ja vahvuuksiasi. Mielelläni annan psykoedukaatiota ja jaan kokemuksiani, jotka voivat avartaa asiakkaan elämää ja ymmärrystä omista ongelmista.

Mielelläni jaan kaiken ammattikirjallisuuteni asiakkaideni luettavaksi. Asiakkaani usein lukevat paljon, koska tieto helpottaa usein oloa ja tuo ymmärrystä elämään. Niiden asiakkaiden, jotka eivät jaksa tai kykene lukemaan, teemme tarvittaessa mindfullness-, EFT tapping- , rentoutus-, tai muunlaisia harjoituksia. Milellään tutkimme tunnelukkoja, piirrämme yhdessä ongelman ratkaisukarttoja tai menemme tarvittaessa altistamaan itseämme Hansan kauppakeskuksen sosiaaliseen maailmaan. Yhdessä suunnittelemme käytettävät elementit terapiaan. Mitään ei pakoteta.

Issues often worked with
Personal growth and development Bipolar disorder Challenging life situation Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Burnout Depression/Anxiety
Additional information

Suosittelen terapiaan hakeutuvalle TERAPIAVALMENNUSTA ennen psykoterapian aloittamista. Selkeyttää terapiasi tavoitteita ja tarjoaa kattavan määrän tietoa sinusta terapeutille ja itsellesi. Terapiassa käytetään todella monta tapaamista näiden tietojen kartoittamiseen, joten käymällä terapiavalmennuksen itseksesi kotona, on sinusta erinomainen manuaali terapeutille, kun terapiasi aikanaan alkaa. Kuljeta tätä työkirjaa mukanasi terapiassa. Sen ovat suunnitelleet psykoterapian ammattilaiset ja se on suunniteltu tukemaan sinun terapiaasi, kävit terapiasi kenen luona hyvänsä. Se ei ole viitekehysriippuvainen, koska suunnittelijoina ovat usean eri suuntauksen psykoterapeutit.

https://www.prowork.fi/valmennus/

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details