Home Page / Find Your Therapist / Vilhelm Sirén

Vilhelm Sirén

In education Bachelor of Social Services, Integrative
Espoo, Tapiola
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
English Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan turvallisen tilan tutkiskella ja työstää mieltä painavia asioita, rauhallisella, kunnioittavalla ja ammattitaitoisella työotteella. Terapeuttina olen rauhallinen, helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja kannustava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen, helposti lähestyttävä, sekä läsnäoleva ja kannustava. Tilanteesta ja sinun tarpeistasi riippuen olen sekä aktiivinen, että tilaa antava, mahdollistaen sinulle avoimen tilan tutkiskella ja pysähtyä myös vaikeimpien asioiden äärelle.

Luottamussuhteen luominen on ehdottoman keskeistä terapiassa. Siksi keskitynkin ylläpitämään hyväksyvää ja kunnioittavaa työotetta tämän toteuttamiseksi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapian alussa kartoitamme elämäntilannettasi, tutkimme menneisyyttäsi ja pohdimme yhdessä tavoitteita, joihin haluat edetä. Terapian hoitosuunnitelmaa voidaan muuttaa ja muokata terapiaprosessin edetessä, mikäli siihen on tarvetta. Menneisyyden tutkiminen, itsetietoisuuden lisääminen, ja uusien näkökulmien ja toimintamallien soveltaminen ovat teemoja, jotka ovat läsnä istunnoillani. Tämän lisäksi sovellamme käytännönläheisiä harjoituksia ja menetelmiä, mikäli se tukee sinun tilannettasi.

Integratiivinen psykoterapiasuuntaus ei ole rajattu yhteen terapiasuuntaukseen, vaan siinä käytetään tutkitusti toimivia elementtejä eri suuntauksista, soveltaen juuri sinulle sopivia työskentelytapoja. Käytän muun muassa erilaisia kognitiivis-analyyttiseen terapiasuuntaukseen (KAT) sekä mindfulnessiin ja mentalisaatioon pohjautuvia viitekehyksiä ja harjoitteita.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Anger management Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development
My professional background and knowledge

Minulla on laaja-alainen kokemus mielenterveystyöstä sekä lastensuojelun asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa