Vesa Salmi

In education Master of Arts, Psychoanalytic
Helsinki, Taka-Töölö
Helsinki, Malmi
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja filosofian maisteri, työnohjaaja (STOry, JTO) sekä mindfulness-ohjaaja. Tarjoan psykoanalyyttista koulutuspsykoterapiaa, käyntitiheys kaksi kertaa viikossa. Hoitoa ohjaa Therapeia-säätiön koulutuskeskuksen osoittama työnohjaaja, hoidon kesto vähintään 1-2v.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Olen hyvä kuuntelija, mutta tarpeen mukaan myös kantaaottava ja aktiivinen. Koitan kuitenkin välttää ohjeiden antamista tai elämäsi ohjailemista. Yritämme yhdessä vahvistaa edellytyksiäsi ja voimavarojasi ohjata elämääsi itse. Pitkä työkokemus mm. psykiatrisessa hoitotyössä, sosiaalipalveluissa ja työnohjaajana antavat minulle hyvän pohjan tutkia ja jäsentää erityisesti työelämässä tai opiskeluvaiheessa olevien aikuisten elämäntilannetta ja -ongelmia.

About my therapy sessions

Tutkimme yhdessä niitä elämäntapahtumia sekä ajattelun ja vuorovaikutuksen tapoja, jotka ovat saaneet sinut hakemaan apua.. Tavoitteena on, että lisääntynyt itsetuntemus auttaa sinua selviämään jatkossa paremmin ja kokemaan elämän entistä mielekkäämmäksi ja onnellisemmaksi. Antamaani koulutuspsykoterapiaan liittyy tiivis työnohjaus. Käyntitiheys on kaksi kertaa viikossa vähintään vuoden ajan. Terapian aloittamisesta päätetään yhdessä 3-5 kartoituskäynnin aikana..

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen aikanaan työskennellyt pitkään psykiatrisessa sairaalassa sairaanhoitajana. Sittemmin muun muassa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa, erilaisissa palvelujen suunnittelutehtävissä sekä työnohjaajana vuodesta 2002 alkaen. Työikäisten aikuisten potilaiden kohdalla vahvuutenani on monenlaisten työyhteisöjen henkilökohtainen tuntemus. Helsingin Yliopistosta olen valmistunut vuonna 1998 filosofia pääaineenani. Mindfulness-ohjaajaksi olen pätevöitynyt Antti-Juhani Wihurin Mind@Work Oy:n koulutuksessa v. 2017-2018.

Client group

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa. Kosketuspintaa minulla on työnohjaajataustan ja monipuolisen työuran kautta erityisesti työssä ilmeneviin ongelmiin ja työuupumukseen.

First session price

30.00

Regular session price

30.00

Pricing details

Psykoterapeuttiopiskelija v. 2018-2022 – ei Kela-pätevyyttä ennen valmistumista. Tämä on huomioitu hinnoittelussa.