Home Page / Find Your Therapist / Veera Suominen

Veera Suominen

Psychotherapist, Nurse, Cognitive
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Opiskelin Tampereen yliopistossa kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Valmistuin maaliskuussa 2019. Pidän vastaanottoa Tampereen keskustassa Suvantokadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. TÄLLÄ HETKELLÄ EN PYSTY OTTAMAAN UUSIA ASIAKKAITA KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

Olen tarvittaessa aktiivinen ja jämpti, mutta osaan rauhoittua myös tilanteeseen ja antaa tilaa sinun kertomallesi. Kaikkein tärkeintä tässä työssä on sinun tarinasi ja yhdessä sen tutkiminen ja avaaminen. Se ei välttämättä ole aina helppoa, mutta yhdessä töitä tehden se on helpompaa kuin yksin. Minulla on myös huumorintajua ja positiivista elämänasennetta.

About my therapy sessions

Kognitiivinen psykoterapia tarjoaa laajalti erilaisia työskentelytapoja terapiaan, joista yhdessä valitsimme juuri sinulle sopivimmat. Voimme tutustua skeematerapian saloihin tai lähestyä asioita tunteiden tai kehon kautta tai mikä nyt sitten sopiikaan sinulle. Minulla on erittäin hyvä työnohjaus, jossa seurataan, ohjataan ja valvotaan tekemääni terapiatyötä. Olen täydentänyt osaamistani myös emotional focused therapystä ja suorittanut sensomotorisen psykoterapian ensimmäisen lisäkoulutuksen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa yli 10 vuotta psykiatrisessa sairaalassa. Olen tehnyt erityisesti pitkäaikaista kuntoutusta psykoosisairaiden parissa.

First session price

65.00

Regular session price

95.00

Pricing details