Home Page / Find Your Therapist / Veera Kuuranta

Veera Kuuranta

In education Nurse, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Vantaa, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Minulle terapeuttina on tärkeää luoda turvallinen tila, jossa voimme yhdessä tutkia elämäsi kipukohtia, pysähtyen niin voimavaroihisi kuin haasteisiinkin. Olen pohdiskelevainen, rauhallinen ja maanläheinen. Työotteeni on kognitiivinen ja itsemyötätuntoinen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Kognitiivinen psykoterapia sopii kenelle tahansa vaikeiden asioiden kanssa kamppaileville. Hyviä tuloksia on saatu erityisesti masennuksen, ahdistuksen, pakko-oireiden ja sosiaalisten tilanteiden pelon hoidossa. Teemme vastaanotolla erilaisia kognitiivisia harjoitteita. Terapian sisällön ja keston suunnittelemme yhdessä; sinulla on mahdollisuus niin lyhyeen kuin pitkäänkin terapiasuhteeseen.

Kognitiivisen yksilöpsykoterapian opiskelijana työni on tarkoin työnohjattua ja perustuu myös jatkuvaan uuden tiedon opiskeluun. Terapeuttisesta työstä minulla on takana jo yli 10 vuoden kokemus yksityissektorilla sekä HUS:lla syöpäpotilaiden parissa. Minulla on myös yli vuosikymmenen työkokemus seksuaaliterapeutin työstä, joten voit kääntyä puoleeni minkä tahansa seksuaalisuuteen liittyvän aiheesi kanssa. Esimerkiksi haluttomuus ja seksuaalinen hyvinvoinnin lisääminen ovat minulle erityisen tuttuja aiheita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiaistunnolla käytämme kognitiivisen psykoterapian menetelmiä. Kognitiivisen yksilöpsykoterapian opiskelijana työni on tarkoin työnohjattua ja perustuu myös jatkuvaan uuden tiedon opiskeluun ja oman työni reflektointiin. Istunnoilla pohdimme ja keskustelemme yhdessä pysähtyen juuri sinulle tärkeiden asioiden äärelle. Haastan sinua uusiin näkökulmiin ja pyrin tuomaan itsemyötätuntoisempaa tapaa suhtautua itseesi. Tutkimme erityisesti vaikeita toistuvia tilanteita ja ajatuksia, sekä tunnemaailmaa että merkityssisältöjä. Istunnoilla teemme myös joitain toiminnallisia harjoitteita ja annan myös kotiin pohdinnallisia ja/tai toiminnallisia harjoituksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personality disorders Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Minulla on yli 10 vuoden kokemus seksuaaliterapeuttina niin yksityissektorilla kuin syöpäpotilaiden kanssa. Tämä lisäksi olen toiminut syöpäpotilaiden kriisin parissa viimeisen 15 vuoden ajan.

Client group

Otan vastaan masennuksen ja ahdistuksen kanssa kamppailevia, sekä asiakkaita, jotka kärsivät pakko-oireista ja sosiaalisesta jännittämisestä. Olet myös tervetullut minkä tahansa seksuaalisuuteen liittyvän ongelman kanssa vastaanotolleni myös kumppanin tai kumppaneiden kanssa; tässä tapauksessa varaathan tupla-ajan.

First session price

40.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.