Home Page / Find Your Therapist / Ulla Kärkkäinen

Ulla Kärkkäinen

In education Doctor of Philosophy (Ph.D), Cognitive behavior therapy (CBT)
Tampere, Pispala
Missä tahansa, Videovastaanotto
English
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija sekä tuleva lasten ja nuorten psykoterapeutti. Olen erikoistunut syömishäiriöihin, syömiskäyttäytymiseen, painonhallintaan ja kehonkuvan haasteisiin. Vastaanottoni sijaitsee Tampereella. Myös etävastaanotto.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Integrative
About me as a therapist

Olen terapeuttina ja ihmisenä lämmin, myötätuntoinen, lempeä ja kannustava. Asiakkailtani olen saanut kiitosta tavastani olla läsnä, pitää yllä toivoa ja ymmärtää heidän tilannettaan kokonaisvaltaisesti. Koen, että vahvuuteni on syömisen, painon ja kehonkuvan haasteiden äärellä moniulotteinen ja laaja ymmärrys aiheesta, joka on rakentunut vuosien varrella kun olen toiminut ja kohdannut ihmisiä näiden teemojen äärellä kokemusasiantuntijana, tutkijana sekä ravitsemusterapeuttina.

Nettisivuiltani löydät laajemman kuvauksen minusta ja lähestymistavastani. Käy kurkkaamassa www.haarukassahyvinvointi.fi

About my therapy sessions

Istuntojen sisältö, aiheet ja käytettävät menetelmät määräytyvät aina asiakkaan haasteiden, tavoitteiden ja tilanteen mukaan. Istunnoissa usein yhdistyy ravitsemushoito, syömiskäyttäytymisen, tunnetaitojen ja psyykkisten tekijöiden kartoittamiseen ja työstämiseen. Syömiseen, ruokaan, painonhallintaan, laihduttamiseen, liikuntaan ym. liittyvien ajatusten ja uskomusten kartoittaminen ja työstäminen on usein istuntojen teemoina. Istuntojen sisältö voi vaihdella tilanteesta riippuen puhumisesta käytännön harjoituksiin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Eating disorders
My professional background and knowledge

Kun henkilökohtainen kokemus syömisen, painon ja kehonkuvan kanssa kipuilusta yhdistyy laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyteen, tutkijan tietoon ja kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiin, syntyy hoitokokonaisuus, joka vapauttaa Sinut nauttimaan enemmän elämästäsi.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Toistaiseksi kaikki vastaanotot etävastaanottoja.

Koulutuspsykoterapia-asiakkaiksi otan lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka sitoutuvat yhteensä vähintään 20 käyntikertaan (tapaamistiheys kerran viikossa).
Hinta: 65€/ 45 min

Syömishäiriötä sairastavat sekä muut erityisesti syömiskäyttäytymiseen, painonhallintaan, kehonkuvaan sekä ravitsemukseen liittyvät yksilökäynnit ja konsultaatiot.
Hinnat: 98€ / 45 min, 130€ / 60 min