Home Page / Find Your Therapist / Ulla Haatanen

Ulla Haatanen

In education Nurse, Cognitive
Järvenpää, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Minulla on pitkä, monipuolinen työkokemus psyk.erik.sair.hoidossa akuutti-, konsultaatio- ja mielialalinjoilla. Opiskelen Hki Yliopistossa kognitiiviseksi psykoterapeutiksi, valm. 2022. Annan tarpeen mukaan aikoja etänä ja Järvenpään Kompissa, neuvontakäynteihin, lyhyisiin ja pitkiin terapioihin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää kipukohtiesi yhteinen tarkastelu sinua arvostavasti. Olen lämmin kuuntelija sekä aktiivinen osallistuja. Olen kiinnostunut sinua vaivaavista kysymyksistä ja niiden taustojen ymmärtämisestä. Vahvuutena minulla on pitkä kokemus erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja mm masennuksen, kaksisuuntaisen mielialahäiriön, ahdistuneisuuden (mm paniikkikohtaukset, yleistynyt- ja sosiaalinen ahdistuneisuus) ja persoonallisuuspiirteiden hoidosta. Elämäntilannekriisit ovat myös tärkeä työskentelyn aihe. Pidän sekä lyhyistä että pidemmistä terapiajaksoista, myös 1-5 käyntiä usein riittää.

About my therapy sessions

Tapaamisilla keskustelemme sinua auttavasti ja tavoitteellisesti. Tärkeintä on pohtia ja oivaltaa yhdessä ajatuksiasi, toimintatapojasi ja niiden taustatekijöitä. Olen kiinnostunut mielikuva-tunnetyöskentelystä, mutta yhtälailla terapiasuhteessa käymämme keskustelu on sinua auttavaa ja eteenpäin tukevaa. Terapiajakson sisällöstä sinulla on avaimet päättää. Hoitojakson pituuden sovimme tarpeesi mukaan.

Issues often worked with
Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Personality disorders Neuropsychiatric patients Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja ja minulla on useita työhöni liittyviä ammatillisia lisäkoulutuksia; mm persoonallisuushäiriöiden hoitoon.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

45min