Ulla Drake

In education Nurse, Solution-oriented
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Jo muutama terapiakäynti voi auttaa sinua voimaan paremmin. Syitä hakea keskusteluapua voivat olla esim. vaikeudet ihmissuhteissa tai epämääräinen paha olo, masennus, ahdistus jne. Valmistun psykoterapeutiksi 12/2022. Lisätietoja ja ajanvaraus: www.ulladrake.fi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen läsnäoleva, empaattinen, positiivinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Pyrin antamaan asiakkaalle tilaa, mutta myös olemaan aktiivinen - mielestäni molempia lähestymistapoja tarvitaan. Tärkeintä on löytää juuri siihen hetkeen ja kyseiselle asiakkaalle sopiva tapa työskennellä.

Pidän toista kunnioittavaa vuorovaikutusta erittäin tärkeänä. Olen kiinnostunut kuulemaan asiakkaan elämästä ja kyselen sekä pohdin asiakkaan kanssa yhdessä hänen tilannettaan. En pelkästään kuuntele, vaan keskustelen.

About my therapy sessions

Ajattelen, että asiakkaalla on kaikki viisaus omaan elämäänsä liittyen, minkä pohjalta terapiaa rakennetaan yhdessä. Jo muutama käynti voi auttaa sinua voimaan paremmin.

Voimme tarkastella mm. millaista elämää haluaisit elää, millaiset ajatusmallit vaikuttavat toimintaasi ja mitä tunteesi kertovat sinulle.

Vahvuuteni on laaja kokemus elämästä, ihmissuhteista ja inhimillisen elämän kirjosta. Läsnäolo vuorovaikutustilanteissa on myös yksi vahvuuksistani.

Issues often worked with
Hurting yourself Difficulty sleeping Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Burnout Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja valmistun psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopistosta 12/2022. Työkokemusta minulla on monipuolisesti erilaisissa tehtävissä yli 10 vuoden ajan sairaanhoitajana sekä psykiatrisena sairaanhoitajana, mm. syöpätaudeilla HUSissa sekä YTHS:ssä psykiatrisena sairaanhoitajana. Terapiatyötä olen tehnyt Terapiatalo Nosteella ja 6/2022 alkaen pidän vastaanottoa omassa työtilassani.

Client group

Kiinnostukseni on hyvin laaja-alaista ihmisyyden koko kirjoon, joten en ainakaan vielä ole yksittäisiä mielenkiinnon kohteita.

Additional information

Lisätietoja ja ajanvaraus: www.ulladrake.fi

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details