Home Page / Find Your Therapist / Ulla-Maija Nikula

Ulla-Maija Nikula

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Uusikaupunki, Keskusta
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Groups Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments

Therapist does not accept appointments between 15.7.-9.8.
Haluan tukea sinua arkielämäsi pulmatilanteissa ja voit kertoa myös elämän ja olemisen syvistä tuntemuksistasi. Työotteeni perustuu luottamukseen ja lupaan kannatella sinua silloin, kun omat voimasi eivät riitä. Vastaanottononi sijaitsevat Turussa ja Uudessakaupungissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen rauhallinen, myötätuntoinen, salliva ja positiivinen kuuntelija, jolla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä. Etenen terapiasuhteessa aina sinun asettamien tavoitteidesi mukaisesti, joko pienin askelin tai suurin loikkauksin, siten mikä sinulle sopii. Tutkimme istuntojen aikana yhdessä elämän ja olemisen ilmiöitä, niitä ongelmakohtia, joihin haet ratkaisuja ja muutoksia. Asiakkaani ovat antaneet minulle hyvää palautetta rohkeasta, arvostavasta ja kannustavasta työotteesta, joka on tukenut heitä ongelmatilanteissa.

About my therapy sessions

Keskustelemme toiveistasi terapian suhteen, laadimme tavoitteet ja tutkimme niitä elämäsi tilanteita, joihin toivot uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Voimme sopia erilaisista harjoitteista ja terapiaa tukevien lomakkeiden käytöstä sekä luovan kirjoittamisen menetelmien käyttämisestä istuntojen aikana. Haluan kuulla jokaisen tapaamisen alussa, mistä erityisesti toivot meidän keskustelevan. Saat minulta palautteen jokaisen istunnon lopupuolella, tarkemman arvion terapian etenemisestä teemme kolmen kuukauden välein.
Vastaanottoni Uudessakaupungissa sijaitsee keskustassa, vanhassa puutalossa, joka henkii mennyttä aikaa ja antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen.

Issues often worked with
Hurting yourself Challenges in parenting To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Minua kiinnostavat elämiseen ja olemiseen liittyvät pulmatilanteet, ihmissuhdekriisit, erokriisit, nuoruuden kriisit, työelämän haasteet, työuupumus, suru, eläköitymiseen liitttyvät kysymykset ja hengellisyys. Mitkään elämään liittyvät asiat eivät ole minulle vieraita.

Additional information

Uudenkaupungin vastaanottoni toimii pääsääntöisesti videovälitteisesti koronavirusepidemiasta johtuen.
Myös läsnätapaaminen on mahdollista, joten ota rohkeasti yhteyttä

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Vapautumassa on 3 paikkaa elokuussa 2021 (2 Turussa, 1 Uudessakaupungissa).
Koronavirusepidemiasta johtuen toimin tällä hetkellä myös videovälitteisesti läsnävastaaoton lisäksi.
Olen saanut videovälitteissitä kohtaamisista asikkailta hyvän palautteen.
Läsnätapaaminen ja videovälitteisen istunnon hinta on 95 euroa 45 min.