Home Page / Find Your Therapist / Tuula Syväterä

Tuula Syväterä

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Espoo, Leppävaara
Helsinki,
Hämeenlinna,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen sairaanhoitaja, perhepsykoterapeutti (ET), neuropsykiatrinen valmentaja sekä kuvataidepsykoterapeutti. Olen toiminut sekä somaattisessa että psykiatrisessa hoitotyössä useita vuosia. Työkokemukseni on laaja. Vastaanotto Helsinki, Espoo ja Hämeenlinna. Etäyhteydellä koko Suomi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Visual art therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (families)

Additional Training

Art therapy Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina olen empaattinen ja tutkiva sekä asiakasta arvostava. Nostan esille vaikeitakin asioita rohkeasti. Työskentelyn viitekehyksenä käytän ratkaisukeskeistä lähestymistapaa (voimavarakeskeinen).
Ajatukseni on, että asiakas tietää parhaiten, mihin apua tarvitsee. Haasteet saattavat olla myös hyvin moninaisia, joka otetaan työskentelyssä huomioon yksilöllisesti.

About my therapy sessions

Kartoitamme asiakkaan kokemat haasteet ja luomme asiakkaan omat tavoitteet työskentelylle, joita lähestymme pienin askelin. Tavoitteeni on auttaa asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja toisaalta antaa psykoedukaatiota vaikeissa tilanteissa. Työskentelyssä suuntaudumme tulevaisuuteen ja muutoprosessiin. Joskus yksi tai muutama tapaaminen riittää auttamaan eteenpäin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt vuosia saattohoitokoti Koivikossa sairaanhoitajana sekä kotisaattohoitajana. Vakavista sairauksista ja surutyöstä minulla on vuosien työkokemus. Hyödynnän osaamistani terapiatyössä. Olen lisäksi työskennellyt vuosia nuorisoikäisten, nuorten aikuisten ja perheiden sekä vanhempien kanssa mm. Nuorisoikäisten tukipalvelu Topparissa Hämeenlinnassa, käytännön terapeuttisessa työssä sekä esihenkilötehtävissä. Toimin eteläisellä vakuutuspiirillä Kelan kuntoutuksessa LAKU- perhekuntoutuksessa sekä Oma Väylä- kuntouttajana ProNeuron Oy:llä. Olen Kelan palvelutuottajana: perheterapian vaativa lääkinnällinen kuntoutus, harkinnanvarainen kuntoutus perheterapiassa ja kuvataideterapiassa.
Neuropsykiatrisen valmentajan tutkintoa hyödynnän osana työnkuvaani. Olen tällä hetkellä yksilöpsykoterapiakoulutuksessa. Perheterapeuttina asiakkaina tapaan myös pariskuntia ratkaisukesksestä viitekehyksestä käsin.

Client group

Perhepsykoterapia, pariterapia, kuvataideterapia, yksilöterapia-asiakkaat vain itsemaksavina. Osaamisalaani ovat erityisesti muutostyöskentely, elämänkriisit sekä mielenterveyshaasteet, kuten uupumus/masennus. Työskentelen nuorten ja perheiden sekä aikuisten asiakkaiden kanssa. Taideterapiassa ja perheterapiassa myös pienemmät lapset.

Additional information

Kanta-Hämeessä toimin Terapiapalvelut Leijonaportti- yrityksestäni
Uudellamaalla Helsingissä ja Espoossa toimin ProNeuron Oy- yrityksen alihankkijana.
Etäyhteydellä koko Suomi.

Minuun voi olla suoraan yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostitse.

First session price

100.00

Regular session price

140.00

Pricing details

Hinnasto Hämeenlinnassa:
Perheterapia 90 min. 140 €,
Yksilötapaaminen 60 min. 110 €,
Pariterapia 90 min. 140 €,
Kuvataidepsykoterapia 60 min. 110 €,
90 min. 140 €.

Otan vastaan myös Uudella maalla ProNeuron Oy, neuropsykiatriakeskuksessa. Hinnasto yrityksen nettisivustolla. Perheterapian vaativa lääkinnällinen kuntoutus Helsinki, Pasilankatu 2.