Home Page / Find Your Therapist / Tuula Saariaho

Tuula Saariaho

Psychotherapist, Occupational health nurse, Solution-oriented
Raahe, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Kuuntelen sinua ja kokemuksiasi, haluan antaa sinulle aikaa ja turvallisen paikan, jossa niin innostavat ja kiinnostavat asiat, kuin myös pelot ja ristiriitaiset ja ahdistavat tunteet saavat tilaa. Psykoterapian tavoitteet ovat sinun tavoitteitasi, joita kohti etsimme yhdessä reittiä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Työssäni on ratkaisukeskeinen perusta kognitiivisin lisämaustein. Käytän myös kuvataideterapian menetelmiä, mikäli se sinulle asiakkaana tuntuu mieleiseltä. Kuuntelen sinua ja kokemuksiasi, haluan antaa sinulle aikaa ja turvallisen paikan, jossa niin innostavat ja kiinnostavat asiat, kuin myös pelot ja ristiriitaiset ja ahdistavat tunteet saavat tilaa. Terapiavastaanotolla voit puhua ja ilmaista niitä asioita, joita haluat, mistään ei ole pakko puhua. Psykoterapian tavoitteet ovat sinun tavoitteitasi, joita kohti etsimme yhdessä reittiä. Joskus tavoite voi matkan aikana muuttua, ainakin se useimmiten selkenee ja täsmentyy vähitellen.

Työkokemukseni on pääosin terveydenhoitajan ja työterveyshoitajan työstä, jossa ovat olleet läsnä monipuolisesti aikuisen ihmisen elämän eri puolet sekä työ- ja opiskelijaelämän haasteet. Psykoterapiaa, kuvataideterapiaa ja työnohjausta olen tehnyt sekä työterveyshoitajan työn ohella, että nyt viime vuodet päätoimisesti.

About my therapy sessions

Asiakkaan kanssa keskustelun lisäksi käytössä voivat olla kuvalliset kortit, pikkuesineet, asiakkaan oma työskentely värein tai esimerkiksi muovaillen, mielikuvaharjoitukset, erilaiset kyselyt ja kotitehtävät tarpeen mukaan, ja jos asiakas kokee ne itselleen sopiviksi.

Keskusteltavia aiheita voidaan haluttaessa tarkastella mm. piirtämällä, käyttämällä asteikkoa tapahtuneen muutoksen hahmottamiseen, tai vaikkapa ulkoistamalla jokin tilanne ikään kuin näytelmäksi tai kuvaksi, jota yhdessä asiakkaan kanssa katselemme ulkopuolisen näkökulmasta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Personal growth and development Personality disorders Challenging life situation Processing my past Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Depression/Anxiety
Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.