Home Page / Find Your Therapist / Tuula Rissanen

Tuula Rissanen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Psychodynamic
Oulu, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykodynaaminen psykoterapeutti Oulussa. Otan vastaan nuoria ja aikuisia eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä lähi-sekä etätapaamisissa. Työskentelen kelan kuntoutupsykoterapian ja vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana sekä omakustanteisten asiakkaiden psykoterapeuttina.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Psychoanalytic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen tilaa antava, mutta myös aktiivisen kuuntelun lisäksi aktiivinen keskustelija. Olen tutkiva ja puolueeton sekä pitkäjänteinen elämää ymmärtävä terapeutti. Olen rauhallinen ja asiakasta yksilöllisesti arvostava. Vahvuutenani on työhistorian monipuolisuus, lisäksi minulla on elämänkokemusta mm. vanhemmuudesta kuuden lapsen äitinä. Lapset ovat 19-29 vuoden väliltä.

About my therapy sessions

Yksi tärkeimmistä asioista on se, että tulet kuulluksi yksilönä. Terapiatuntini perustuvat luottamuksellisiin, turvallisiin ja yksilöllisiin keskusteleviin istuntoihin. Paranemisprosessissa on pyrkimys siihen, että tulet ymmärretyksi ja alat itse ymmärtämään itseäsi paremmin ja oivaltamaan syitä siihen, miten olet elämäsi kokenut. Mielestäni ei olekaan niin pientä tai suurta tai erikoista ongelmaa, jota et voisi ottaa puheeksi, koska luotan siihen, että puhumisen ja asioiden käsittelyn kautta saat elämääsi uutta perspektiiviä ja helpotusta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Psychotic disorders Personality disorders Obsessive-compulsive disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen aikaisemmalta työkokemukseltani olen pitkän linjan hoitotyön ammattilainen, alkaen hoitoapulaisesta, apuhoitajaksi ja siitä psykiatriseksi sairaanhoitajaksi. Psykoterapiaa aloin opiskella 2010 ja valmistuin psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi 2013. Psykiatrisena sairaanhoitajan suoritin vuoden kestävän masennuskoulutuksen (2006).

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin ahdistuneisuus-, masennus- ja pakko-oireiludiagnoosit.

First session price

98.00

Regular session price

98.00

Pricing details