Home Page / Find Your Therapist / Tuula Hellsten

Tuula Hellsten

In education, Medical doctor, Solution-oriented
Helsinki, Koko Suomi, videoterapia
Helsinki, keskusta, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Olen 53v. lääkäri (ratkaisukeskeisessä sekä kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa, lääketieteen lisensiaatti, erikoislääkäri). Vastaanottokäynnin (tai videoterapian) hinnaksi jää 73 € Kelan korvauksen jälkeen. Koska olen koulutukseltani myös lääkäri, kaikki asiakkaani saavat Kelan korvauksen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
About me as a therapist

Kriisit ovat kipeä osa normaalia elämää. Vastaanotollani keskustellaan ja sinua tuetaan, jotta voisit nauttia elämästäsi enemmän. Työtapani on kuunteleva, käytännönläheinen ja voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Vastaanotollani pohditaan asioita rauhassa ja etsitään yhdessä ratkaisuja.
Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on asiakkaan nykyisen elämäntilanteen käsittelyssä ja tarkastelemme menneisyyttäsi sen verran, kuin se on tarpeen tilanteesi ymmärtämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi.

About my therapy sessions

Otan vastaan aikuisia ja nuoria yksilökäynneille ja sydäntäni lähellä ovat aivan erityisesti: elämänmuutokset, kiusaaminen, itsetunto-ongelmat, surutyö, masennus ja urheiluun liittyvät pulmat. Olen perehtynyt narsismia kokeneiden auttamiseen. Voit tulla myös minkä tahansa muun itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Vastaanotolle (tai videoyhteys) voit tulla myös työnohjauksen/ coaching merkeissä.

.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Additional information

Tarjoan myös videoterapiaa.

First session price

73.00

Regular session price

73.00

Pricing details

Koska olen koulutukseltani myös lääkäri, kaikki asiakkaani saavat Kelan korvauksen.
Videoterapia-ajat varataan yhteistietolomakkeen kautta.

Työnohjaus/Coaching (45 min ) 125€ (+ ALV 24%), josta ei saa Kelan korvausta.

Vastaanottotilat: Annankatu 29 A, 7 krs Komppi (Komppi: https://www.komppi.net/tuula-hellsten) tai Taitoba-tiloissa Annankatu 29 A, 4. krs.