Home Page / Find Your Therapist / Tuula Hellsten

Tuula Hellsten

Psychotherapist, Medical doctor, Cognitive
Helsinki, koko Suomi etäyhteydellä
Espoo, etäyhteydellä
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Minulla on Kelan pätevyys psykoterapiaan (ratkaisukeskeisyys sekä kognitiivisen psykoterapian Kelan erityispätevyys). Lisäksi olen koulutukseltani lääkäri. Otan tällä hetkellä vastaan vain vakuutusyhtiön/työnantajan maksamaan psykoterapiaan, en Kelan kuntoutuspsykoterapiaan/HUSin ostopalveluterap.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Kriisit ovat kipeä osa normaalia elämää. Vastaanotollani keskustellaan ja sinua tuetaan, jotta voisit nauttia elämästäsi enemmän. Käytän pääasiassa kognitiivisiä psykoterapian työtapoja. Työtapani on kuunteleva, käytännönläheinen ja voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Vastaanotollani pohditaan asioita rauhassa ja etsitään yhdessä ratkaisuja.
Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on asiakkaan nykyisen elämäntilanteen käsittelyssä ja tarkastelemme menneisyyttäsi sen verran, kuin se on tarpeen tilanteesi ymmärtämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi.

About my therapy sessions

Otan vastaan aikuisia ja nuoria yksilökäynneille ja sydäntäni lähellä ovat aivan erityisesti: elämänmuutokset, kiusaaminen, itsetunto-ongelmat, surutyö, masennus ja urheiluun liittyvät pulmat. Olen perehtynyt narsismia kokeneiden auttamiseen. Voit tulla myös minkä tahansa muun itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Voit tulla myös työnohjauksen/ coaching merkeissä.

.

Issues often worked with
Subtance abuse/addiction Phobia/fear Anxiety towards social situations Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Additional information

Tarjoan myös videoterapiaa.

First session price

1.00

Regular session price

1.00

Pricing details

Olen 54v. Valviran hyväksymä psykoterapeutti, lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, erikoislääkäri).
Tällä hetkellä psykoterapia tapahtuu etäyhteydellä puhelimitse tai videoyhteydellä. (Kelan suosituksen mukaisesti, koronatilanteen vuoksi).