Home Page / Find Your Therapist / Tuula Hellsten

Tuula Hellsten

Psychotherapist, Medical doctor, Solution-oriented
Helsinki, Koko Suomi, videoterapia
Espoo, Sellon kauppakeskuksen vieressä, Leppävaara
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Otan vastaan vakuutusyhtiön/työnantajan maksamaan psykoterapiaan n. 5-30 kerran käynteihin. Minulla on Kelan pätevyys psykoterapiaan (ratkaisukeskeisyys sekä saan kognitiivisen psykoterapian Kelan erityispätevyyden keväällä 2020). Lisäksi olen koulutukseltani lääkäri.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Kriisit ovat kipeä osa normaalia elämää. Vastaanotollani keskustellaan ja sinua tuetaan, jotta voisit nauttia elämästäsi enemmän. Työtapani on kuunteleva, käytännönläheinen ja voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Sekä käytän runsaasti kognitiivisiä psykoterapian työtapoja. Vastaanotollani pohditaan asioita rauhassa ja etsitään yhdessä ratkaisuja.
Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on asiakkaan nykyisen elämäntilanteen käsittelyssä ja tarkastelemme menneisyyttäsi sen verran, kuin se on tarpeen tilanteesi ymmärtämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi.

About my therapy sessions

Otan vastaan aikuisia ja nuoria yksilökäynneille ja sydäntäni lähellä ovat aivan erityisesti: elämänmuutokset, kiusaaminen, itsetunto-ongelmat, surutyö, masennus ja urheiluun liittyvät pulmat. Olen perehtynyt narsismia kokeneiden auttamiseen. Voit tulla myös minkä tahansa muun itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Vastaanotolle (tai videoyhteys) voit tulla myös työnohjauksen/ coaching merkeissä.

.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Additional information

Tarjoan myös videoterapiaa.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Olen 53v. psykoterapeutti, lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, erikoislääkäri). Lisäksi saan kognitiivisen psykoterapian Kelan erityispätevyyden keväällä 2020.

Vastaanottotilat: Espoossa kauppakeskus Sellon, Leppävaaran aseman ja Leppävaaran bussiaseman vieressä.