Home Page / Find Your Therapist / Tuija Renfors

Tuija Renfors

Psychotherapist, Social worker, Solution-oriented
Pori, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Kunnioitan erilaisia tapoja olla, elää ja ajatella. Jokaisen ihmisen tulisi voida tavoitella omien arvojensa mukaista ja kaikin tavoin rikasta elämää. Tarjoan keskusteluapua sinulle tärkeiden asioiden työstämiseen, sekä kaiken tukeni ja ammattitaitoni tavoittelemiesi muutosten saavuttamiseksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Komppaan Vexi Salmen osuvaa sanotusta: "Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille ja mielen vapaus ja mielen vapaus..."

Tarjoan keskusteluapua keskittyen sinulle tärkeisiin asioihin ainutkertaisuuttasi ja mielen vapauttasi kunnioittaen. Lisäksi tarjoan kaiken tukeni ja ammattitaitoni myötävaikuttaakseni sinun toivomiesi muutosten toteuttamisessa.

Muutostoiveesi voi olla pieni taikka suuri, voit varata yksittäisen ajan, tai useita aikoja. Mahdollisuus myös Kelan kuntouttavaan terapiaan.

Minulla on pitkä työkokemus sekä päihteiden käyttöön, että lapsiperheiden eroihin liittyvistä haasteista.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnoillani kartoitetaan asiat, jotka toimivat, sekä asiat, jotka eivät toimi. Saatetaan esittää ihmekysymys, jolla kartoitetaan toivottu lopputulema, joka kuvataan tarkasti aina pienimpiä yksityiskohtia myöden. Tarkistetaan onko poikkeuksia, jolloin toivotun kaltainen tilanne jo toteutuu. Sitä mikä toimii, sitä lisää ja sen tilalle mikä ei toimi, jotain uutta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä työkokemus päihteiden käyttöön sekä lapsiperheiden erotilanteihin liittyvien haasteiden tiimoilta... (20 vuotta A-klinikalla sosiaaliterapeuttina ja 10 vuotta lastenvalvojana)

Client group

Kiinnostuksenani on etenkin addiktiot, lapsiperheiden erot sekä työuupumus.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.