Home Page / Find Your Therapist / Tiina Surakka

Tiina Surakka

Psychotherapist, Nurse, Crisis and trauma
Helsinki, Malmi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen valmistunut Oulun yliopistosta traumapsykoterapeutiksi. Lisäksi olen sairaanhoitaja (AMK) sekä EMDR terapeutti. Tarjoan yksilöterapiaa yli 18-vuotiaille. Työskentelyssä keskeisintä on turvallisen ja hyväksyvän vuorovaikutussuhteen luominen yhdessä, yhteistyössä kanssasi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Olen terapeuttina läsnäoleva, kohtaava ja asiakasta arvostava. Työskentelyssä keskeisintä on turvallisen ja hyväksyvän vuorovaikutussuhteen luominen yhdessä, yhteistyössä kanssasi. Työskentelyotteeni on asiakkaan tarpeen huomioon ottavaa, se voi olla tilaa antavaa, tutkivaa, haastavaa, leikkisää ja/tai myötätuntoista eläytymistä. Työskentelyssä on mukana kehon huomioiminen. Tarjoan kehopainotteista kuntoutuspsykoterapiaa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Kuuntelen minkä asian/ongelman kanssa tulet vastaanotolle. Kartoitamme aluksi tilannettasi. Tarjoan käyttöösi tietoni ja osaamiseni ja yhdessä, yhteistyössä suunnittelemme miten etenemme työskentelyssä ja mikä on työskentelyn tavoitteena. Työskentelemme riittävän turvallisesta nykyhetkestä käsin, sovitusti, keskustelun lisäksi esim kehollisia tai toiminnallisia harjoituksia käyttäen, Sovitusti myös EMDR menetelmä voi olla työskentelyssä mukana.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja työssäni olen kohdannut haastavissa, ja traumaattisissakin elämäntilanteissa olevia aikuisia, lapsia ja perheitä. Viimeisin työkokemukseni on mielialahäiriö osastolta ja poliklinikalta jossa mm dkt on tullut tutuksi. Olen valmis EMDR-terapeutti. Olen koulutukseltani myös Rosen-terapeutti ja minulla on pitkä kokemus kehoterapiatyöstä, joka osaltaan on pohjana keholliseen työskentelyyn.

Client group

Työskentelen aikuisten, yli 18-vuotiaiden kanssa. Otan vastaan yksilöasiakkaita. Kiinnostuksenani on mm. elämän erilaiset kriisitilanteet, traumatyöskentely, kiintymyssuhdeongelmat ja vanhemmuuden haasteet.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.