Home Page / Find Your Therapist / Tiina Seppänen

Tiina Seppänen

Psychotherapist, Nurse, Integrative
Hämeenlinna, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen koulutukseltani Valviran hyväksymä pari- ja perheterapian psykoterapeutti (YET). Jatkan opintojani integratiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa (Jyväskylän yliopisto) 2021, jotka jatkuvat aina vuoteen 2025 saakka.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen koulutukseltani perhe- ja pariterapian psykoterapeutti (YET) ja jatkan opintojani integratiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa.

Psykoterapeuttina olen joustava, aidosti innostunut, läsnäoleva ja kuunteleva. Työskentelyäni ohjaa avoin keskustelu. Olen helposti lähestyttävä ja kohtaan maailman tragedioita kuunnellen . Arvostan avoimuutta ja ilmavaa, monipuolista keskustelua. Terapeuttina pystyn rauhallisesti asettumaan monenlaisiin muutoksiin, vaihteleviin tilanteisiin ja tunnelmiin. Pystyn kohtaamaan kipusi.

About my therapy sessions

Vastaanotolla työskentelyn lähtökohtana ovat sinun tai teidän toiveet, tarpeet ja tavoitteet. Näistä yhdessä keskustellen. Työskentelyn kulmakiviä ovat avoimuus, arvostus, luottamus ja turvallisuus. Pyrimme yhdessä muodostamaan toimivan yhteistyösuhteen, joka kantaa terapian ajan. Pidän tärkeänä, että yhteistyösuhdetta pystytään yhdessä tarkastelemaan.

Vastaanotoillani kohtaan yksilöt, parit ja perheet vahvasti yksilöllisyyttä silmällä pitäen: Omana arvokkaana itsenään, omine elämänkokemuksineen ja tarinoineen.

Psykoterapeuttina pidän tärkeänä mm. elämän historian ja suhteiden tuomien ilmiöiden tarkastelua nykyhetkessä. Oleellista kuitenkin on, että tuot itse tärkeäksi kokemasi asiat vastaanotolle.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Personality disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Pohjakoulukseni on sairaanhoitaja (AMK), josta suuntautuminen mielenterveystyöhön

Perhe-ja pariterapian psykoterapeutti (YET)

Koulutuksessa: Integratiivinen psykoterapeutti (2021- 2025 Jyväskylän yliopisto)

Työurani aikana olen työskennellyt psykiatrisella
kentällä niin avo- kuin osasto-olosuhteissa. kaikenikäisten ihmisten, perheiden- ja parien kanssa.

Client group

Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita niin yksilöt, perheet ja parit moninaisissa muodoissaan. Työskentelyn aikana voimme yhdessä keskustella vaihtelevistakin kokoonpanoista.
Näkemykseni mukaan myös verkostotyöskentely mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa on merkityksellistä.

Erityiskiinnostuksenkohteisiini kuuluu erilaisten kriisien- ja traumojen hoito, väkivaltatyöskentely, erotyöskentely, uusperhekuviot, seksiaalisuuteen liittyvät kysymykset. Olen myös kiinnostunut erilaisten taiteiden hyödyntämisen mahdollisuuksista psykoterapiassa.

Additional information

Ajankohtaisesti etsin koulutuspsykoterapia potilaita lyhyisiin ja pitkiin prosesseihin. Hinta määritellään yhdessä työskentelyn alkaessa.

tiinaseppanen6@gmail.com
Puh.0407778026

First session price

95.00

Regular session price

90.00

Pricing details

45 min. 90€
90 min. (Pari- ja perhepsykoterapia) 145€

Koulutuspsykoterapia potilaiden kanssa hinta määritellään yhdessä erillisesti.