Home Page / Find Your Therapist / Tiina Seppänen

Tiina Seppänen

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Hämeenlinna, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen koulutukseltani Valviran hyväksymä pari- ja perheterapian psykoterapeutti (YET). Jatkan opintojani integratiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa (Jyväskylän yliopisto) 2021, jotka jatkuvat aina vuoteen 2025 saakka.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas Supporting attachment

About me as a therapist

Olen koulutukseltani perhe- ja pariterapian psykoterapeutti (YET) ja jatkan opintojani integratiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa.

Psykoterapeuttina olen joustava, aidosti innostunut, läsnäoleva ja kuunteleva. Työskentelyäni ohjaa avoin keskustelu. Olen helposti lähestyttävä ja kohtaan maailman tragedioita kuunnellen . Arvostan avoimuutta ja ilmavaa, monipuolista keskustelua. Terapeuttina pystyn rauhallisesti asettumaan monenlaisiin muutoksiin, vaihteleviin tilanteisiin ja tunnelmiin. Pystyn kohtaamaan kipusi.

About my therapy sessions

Vastaanotolla työskentelyn lähtökohtana ovat sinun tai teidän toiveet, tarpeet ja tavoitteet. Näistä yhdessä keskustellen. Työskentelyn kulmakiviä ovat avoimuus, arvostus, luottamus ja turvallisuus. Pyrimme yhdessä muodostamaan toimivan yhteistyösuhteen, joka kantaa terapian ajan. Pidän tärkeänä, että yhteistyösuhdetta pystytään yhdessä tarkastelemaan.

Vastaanotoillani kohtaan yksilöt, parit ja perheet vahvasti yksilöllisyyttä silmällä pitäen: Omana arvokkaana itsenään, omine elämänkokemuksineen ja tarinoineen.

Psykoterapeuttina pidän tärkeänä mm. elämän historian ja suhteiden tuomien ilmiöiden tarkastelua nykyhetkessä. Oleellista kuitenkin on, että tuot itse tärkeäksi kokemasi asiat vastaanotolle.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Personality disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Pohjakoulukseni on sairaanhoitaja (AMK), josta suuntautuminen mielenterveystyöhön

Perhe-ja pariterapian psykoterapeutti (YET)

Koulutuksessa: Integratiivinen psykoterapeutti (2021- 2025 Jyväskylän yliopisto)

Työurani aikana olen työskennellyt psykiatrisella
kentällä niin avo- kuin osasto-olosuhteissa. kaikenikäisten yksilöiden, perheiden- ja parien kanssa.

Client group

Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita niin yksilöt, perheet ja parit moninaisissa muodoissaan. Työskentelyn aikana voimme yhdessä keskustella vaihtelevistakin kokoonpanoista.
Näkemykseni mukaan myös verkostotyöskentely mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa on merkityksellistä.

Erityiskiinnostuksenkohteisiini kuuluu erilaisten kriisien- ja traumojen hoito, väkivaltatyöskentely, erotyöskentely, uusperhekuviot, seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset.

Additional information

Ajankohtaisesti etsin koulutuspsykoterapia potilaita lyhyisiin ja pitkiin prosesseihin. Hinta määritellään yhdessä työskentelyn alkaessa.

tiinaseppanen6@gmail.com
Puh.0407778026

First session price

95.00

Regular session price

90.00

Pricing details

45 min. 90€
60 min. 125€
90 min. (Pari- ja perhepsykoterapia) 180€

Koulutuspsykoterapia potilaiden kanssa hinta määritellään yhdessä erillisesti.