Home Page / Find Your Therapist / Tiina Sarlin

Tiina Sarlin

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Integrative
Raahe, Raahe
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen integratiivinen yksilö-, pari- ja perhepsykoterapeutti. Peruskoulutukseltani olen mth. ja psyk.sh. Minulla on kokemusta mieliala- ja ahdistusoireista sekä erilaisista ihmissuhde ja elämänhallinnan haasteista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Käytän joustavasti eri terapiamenetelmiä asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Integratiivinen psykoterapia tähtää psyykkisen hyvinvoinnin lisääntymiseen ja toimintakyvyn parantumiseen. Yleisenä tavoitteena on elämässä toistuvien oireiden ja ongelmien poistuminen, lieventyminen ja uudenlaisen suhteen muodostuminen ongelmallisiksi koettuihin asioihin. Työotteeni on kunnioittava, asiakkaan systeemin huomioiva ja aktiivinen. Vahvuuteni on pitkä ja monipuolinen työkokemus eri ikäisten asiakkaiden kanssa.

About my therapy sessions

Tavoitteita kohti päästään itseymmärryksen lisääntymisen ja tunteiden säätelyn kehittymisen myötä. Yleisiä työtapoja on mielenliikkeiden havannointi ja tutkiminen sekä uusien toimintatapojen kokeileminen ja omaksuminen yhteistyössä terapeutin kanssa. Keinoina käytetään terapeuttisia tekniikoita, jotka valikoituvat asiakkaan tarpeista ja lähtökohdista riippuen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen integratiivinen yksilöpsykoterapeutti (-22), psykoanalyyttinen paripsykoterapeutti (-23) erityistason perheterapeutti (-09), psykiatrinen sairaanhoitaja (-02) sekä mielenterveyshoitaja (-94). Olen työskennellyt mielenterveyspuolella monipuolisesti pääosin avohoidossa, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Tutustumiskäynti on 60 minuuttia ja käynti 45 minuuttia.