Home Page / Find Your Therapist / Tiina Myllymäki

Tiina Myllymäki

In education, Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Espoo, Niittykumpu
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Koetko haasteita jaksamisessa? Onko sinulla pelkoja, jotka rajoittavat elämääsi? Oletko kokenut menetyksiä, joista on vaikea päästä yli? Olen psykoterapiakoulutuksessa oleva sosiaalialan ammattilainen ja tavoitteenani on tukea sinua elämään omannäköistäsi elämää.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen, myötätuntoinen ja kannustava, mutta myös määrätietoinen. Olen suunnitelmallinen ja työskentelen aktiivisesti, mutta annan paljon tilaa omille oivalluksillesi ja kunkin vuorovaikutustilanteen tuomille mahdollisuuksille. Suhtaudun asiakkaisiini lämpimän välittävästi ja arvostaen. On tärkeää, että yhteistyösuhteemme on luottamuksellinen ja koet olosi turvalliseksi, jotta voit olla juuri sellainen kuin olet.

About my therapy sessions

Aluksi kartoitamme nykytilannettasi, elämänhistoriaasi ja muutostarvettasi, sekä näiden välisiä yhteyksiä. Kartoituksesta saatujen tietojen mukaan muotoilemme tavoitteet yhteistyöllemme ja teemme suunnitelman toteuttamisen osalta. Menetelmät valitsemme yksilöllisesti tarpeesi huomioiden. Hyödynnän terapiatyössäni perinteisten kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmien lisäksi myös hyväksymis- ja omistautumisterapian, sekä myötätuntosuuntautuneisen terapian menetelmiä. Näitä ovat esimerkiksi omien arvojen parissa työskentely, tietoisuustaito- ja itsemyötätuntoharjoitukset. Kognitiiviselle käyttäytymisterapialle tyypillistä on keskustelun lisäksi harjoitella erilaisia käytännön arjen tilanteita itsenäisten kotitehtävien muodossa tai yhdessä terapeutin kanssa. Halutessasi voimme kokeilla myös erilaisia luovia menetelmiä, kuten kuvallista ilmaisua, musiikkia tai kirjoittamista. Luovista menetelmistä on hyötyä erityisesti tilanteissa, joihin emme pelkän puheen kautta pääse käsiksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi ja opiskelen Tampereen Yliopistossa kognitiivista käyttäytymisterapiaa (2016-2020). Olen kahdeksan vuoden ajan työskennellyt erilaisissa sosiaalialan tehtävissä, pääosin mielenterveyttä edistävässä työssä. Työkokemusta minulla on muun muassa Recovery - Toipumisorientaatio -periaattein toteutetusta sosiaalisesta kuntoutuksesta aikuisten parissa. Olen myös tehnyt yksilö- ja ryhmävalmennusta neuropsykiatrisen valmennuksen periaattein 3 vuotta, sekä ollut projektivastaavana Kelan rahoittamassa hankkeessa, jossa kehitettiin laaja-alaisia oppimisvaikeuksia omaaville nuorille kohdennettua kuntoutuspalvelua.

Client group

Työskentelen aikuisten (18 vuotta täyttäneiden) parissa. Erityisesti olen syventynyt ahdistuneisuushäiriöihin ja neuropsykiatrisiin oireyhtymiin liittyviin haasteisiin.

Additional information

Kompin sähköisestä ajanvarauksesta voit varata minulta päiväaikoja. Pääsääntöisesti otan asiakkaita vastaan keskiviikkoisin. Mikäli olet kiinnostunut muista ajankohdista (esim. ilta-ajat) tai et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksesta, voit olla minuun viestitse yhteydessä.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details