Home Page / Find Your Therapist / Tiina Kautiala

Tiina Kautiala

In education Master of Social Sciences, Solution-oriented
Tampere,
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen empaattinen ja läsnäoleva terapeutti. Vastaanotollani on turvallinen, myönteinen ja hyväksyvä ilmapiiri. Tervetuloa vastaanotolleni matalalla kynnyksellä. Vastaanotan sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen terapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen empaattinen, kannustava ja läsnäoleva terapeutti. Minulle on tapaamisilla ensiarvoisen tärkeää, että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi sekä kokee etenemistahdin itselleen sopivaksi. Lähestymistapani on asiakkaan yksilöllisyyttä arvostava ja asiakkaalle tilaa antava. Vastaanotollani on turvallinen, myönteinen ja hyväksyvä ilmapiiri.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisilla saat olla oma itsesi ja kertoa tilanteestasi itsellesi sopivassa tahdissa ja siinä laajuudessa kuin koet hyväksi. Voimme rauhassa keskustella ja pohtia tilannettasi tai edetä nopeammin ja tavoitteellisemmin, jos olet siihen valmis. Joskus voi olla tarve rauhoittua ja hidastaa ja joskus taas edetä nopeammin tavoitteiden ja muutostoiveiden saavuttamiseksi. Työskentelyssäni painottuvat voimavarakeskeisyys, toiveikkuuden vahvistaminen ja joustavuus yksilöllisyytesi huomioiden. Tapaamiset voidaan sopia käynti kerrallaan tilanteesi ja toiveidesi mukaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen sosiaalityöntekijä ja olen tehnyt pitkään ihmissuhdetyötä eri ikäisten yksilöiden, parien ja perheiden kanssa.

Client group

Työskentelen mielelläni sekä lyhytterapeuttisesti että pidempikestoisesti. Otan vastaan Kela-terapiaan hakeutuvia tutustumiskäynneille.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.