Home Page / Find Your Therapist / Tiina Kautiala

Tiina Kautiala

In education Master of Social Sciences, Solution-oriented
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen empaattinen ja läsnäoleva terapeutti. Vastaanotollani on turvallinen, myönteinen ja hyväksyvä ilmapiiri. Tervetuloa vastaanotolleni matalalla kynnyksellä. Vastaanotan sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen terapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen empaattinen, kannustava ja läsnäoleva terapeutti. Minulle on tapaamisilla ensiarvoisen tärkeää, että asiakas kokee tulevasi kuulluksi ja ymmärretyksi sekä kokee etenemistahdin itselleen sopivaksi. Lähestymistapani on asiakkaan yksilöllisyyttä arvostava ja asiakkaalle tilaa antava. Vastaanotollani on turvallinen, myönteinen ja hyväksyvä ilmapiiri.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisilla saat olla oma itsesi ja kertoa tilanteestasi itsellesi sopivassa tahdissa ja siinä laajuudessa kuin koet hyväksi. Voimme rauhassa keskustella ja pohtia tilannettasi tai edetä nopeammin ja tavoitteellisemmin, jos olet siihen valmis. Joskus voi olla tarve rauhoittua ja hidastaa ja joskus taas edetä nopeammin tavoitteiden ja muutostoiveiden saavuttamiseksi. Työskentelyssäni painottuvat voimavarakeskeisyys, toiveikkuuden vahvistaminen ja joustavuus yksilöllisyytesi huomioiden. Tapaamiset voidaan sopia käynti kerrallaan tilanteesi ja toiveidesi mukaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä ja olen tehnyt pitkään ihmissuhdetyötä eri-ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Minulle tuttuja työskentelymuotoja ovat yksilö-, pari- ja perhetapaamiset.

Client group

Olen kiinnostunut työskentelemään sekä lyhytterapeuttisesti että pidempikestoisesti. Myös vanhemmuuden tukikäynnit ja parikäynnit.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.