Tero Mäki

Psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Jyväskylä, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen kliininen psykologi ja psykodynaaminen nuorten yksilöpsykoterapeutti. Tarjoan keskustelukäyntejä nuorille, nuorille aikuisille ja aikuisille. Minulla on monipuolista työkokemusta lastensuojelusta, erikoissairaanhoidosta nuorisopsykiatrialta sekä perustason mielenterveyspalveluista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Annan asiakkaalle paljon tilaa puhua itsestään, kokemuksistaan, toiveistaan ja ongelmistaan. Olen asiakasta arvostava ja kunnioittava, aktiivisesti kuunteleva, kiinnostunut ja keskusteleva psykologi ja psykoterapeutti. Tavoitteenani tapaamisilla on tutkia asioita/teemoja joita asiakas tapaamisille tuo. Tapaamisen alkavat tavallisesti lauseella: "mitä tänään mielessä"

About my therapy sessions

Tavoitteena istunnoilla on rakentaa yhdessä turvallinen yhteistyösuhde, joiden tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja ongelmien syiden ymmärtäminen. Tutkimusten mukaan aktiivisen tunteiden ja kokemusten sanoittamisen on todettu olevan eheyttävää. Tapaamisilla puhutaan aiemmista kokemuksista, tunteista ja ihmissuhteista. Lisäksi voimme tarpeen mukaan käydä psykoedukatiivisesti läpi asioita tapaamisilla.

Issues often worked with
Anger management Personal growth and development Personality disorders Self-destructive thoughts Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Changing lifestyle Burnout Hurting yourself Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Työhistoriani alkaa vuodesta 2010, jolloin aloitin työskentelyn lastensuojelussa mm. nuorisokodeissa ja lastenkodeissa, missä työskentelin vuosina 2010-2013. Tämän jälkeen olen työskennellyt nuorisopsykiatrialla mm. nuorisopsykiatrian osastolla ja avohoidossa vuosina 2014-2019. Tällä hetkellä teen virkatyötä perustason mielenterveyspalveluissa. Tämän lisäksi olen toiminut sivutoimisena ammatinharjoittajana vuodesta 2018 lähtien.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Lasku tehdään kerran kuussa aina kuun viimeisenä päivänä (ellei kyseessä ole viikonloppu) ja maksuaikaa on 14 vuorokautta.