Tero Mäki

In education Psychologist, Psychodynamic
Jyväskylä, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kliininen psykologi ja käyn psykodynaamista nuorten yksilöpsykoterapia koulutusta. Tarjoan keskustelukäyntejä nuorille, nuorille aikuisille ja aikuisille. Minulla on monipuolista työkokemusta lastensuojelusta, erikoissairaanhoidosta nuorisopsykiatrialta sekä perustason mielenterveyspalveluista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Olen psykodynaamisessa psykoterapiakoulutuksessa oleva kliininen psykologi. Annan asiakkaalle paljon tilaa puhua itsestään, kokemuksistaan, toiveistaan ja ongelmistaan. Olen asiakasta arvostava ja kunnoitttava, aktiivisesti kuunteleva, kiinnostunut ja keskusteleva psykologi. Tavoitteenani tapaamisilla on tutkia asioita/teemoja joita asiakas tapaamisille tuo.

About my therapy sessions

Tavoitteena istunnoilla on rakentaa yhdessä turvallinen yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja ongelmien syiden ymmärtäminen.
Aktiivisen tunteiden ja kokemusten sanoittaminen on todettu olevan eheyttävää. Tapaamisilla puhutaan aiemmista kokemuksista, tunteista ja ihmissuhteista. Lisäksi voimme tarpeen mukaan käydä psykoedukatiivisesti läpi asioita tapaamisilla.

Issues often worked with
Personal growth and development Personality disorders Self-destructive thoughts Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Changing lifestyle Burnout Hurting yourself Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Työhistoriani alkaa vuodesta 2010, jolloin aloitin työskentelyn lastensuojelussa mm. nuorisokodeissa ja lastenkodeissa, missä työskentelin vuosina 2010-2013. Tämän jälkeen olen työskennellyt nuorisopsykiatrialla mm. nuorisopsykiatrian osastolla ja avohoidossa vuosina 2014-2019. Tällä hetkellä teen virkatyötä perustason mielenterveyspalveluissa. Tämän lisäksi olen toiminut sivutoimisena ammatinharjoittajana vuodesta 2018 lähtien.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Lasku meneillään olevan kuun tapaamisista tulee aina kuun viimeisenä päivänä.