Home Page / Find Your Therapist / Tero Koivisto

Tero Koivisto

Psychotherapist, Social worker, Psychoanalytic
Helsinki,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Psychoanalytic/psychodynamic psychotherapy in english.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (adults)

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Työskentelyotteeni on läsnäoleva ja salliva. Pidän tärkeänä, että vastaanottotilanteessa olisi mahdollista keskustella myönteisen ilmapiirin puitteissa kaikista omaa mieltä kuormittavista asioista. Työskentelyni viitekehys perustuu psykoanalyyttiseen ajatteluun ja sen työskentelytapoihin, mutta sovellan mielelläni työskentelymenetelmiä joustavasti, integratiivisella otteella.

About my therapy sessions

Psykoanalyyttisen psykoterapian tavoitteena on lisätä ymmärrystä oman mielen ja tunne-elämän toiminnasta.
Psyykkiset oireet tuottavat kärsimystä ja sitovat energiaa. Lisääntyvä ymmärrys oman mielen toiminnasta ja sen kipukohdista vapauttaa voimavaroja elämän myönteisten sisältöjen tavoittelemiseen.
Työskentelyn keskeinen tavoite on pyrkiä luomaan myönteinen ja utelias keskusteluilmapiiri, jossa oman tunne-elämän tutkiminen ja ymmärtäminen olisi luontevaa ja turvallista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä kokemus avopolikliinisesta psykiatriasta. Pitkä kokemus työ- ja opiskeluelämän haasteiden, sekä perhe- ja ihmissuhdekysymysten parissa työskentelemisestä. Kokemusta myös addiktio-ongelmien hoitamisesta.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details