Home Page / Find Your Therapist / Terhi Väisänen

Terhi Väisänen

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen ihmissuhteisiin perehtynyt psykoterapeutti, perhe- ja paripsykoterapeutti. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus monenlaisista yksilöiden, perheiden ja suhteiden haasteista ja niissä tukemisesta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
About me as a therapist

Asiakkaani kuvaavat minua aktiiviseksi, lempeäksi, kohtaavaksi ja helposti lähestyttäväksi. Itse lisäisin tähän vielä sanat leikkisä ja avoin uusille ideoille.
vastaanotollani pyrin luomaan lempeän ja mahdollisimman turvallisen tilan jossa voimme yhdessä pohtia sinuun tai elämääsi liittyviä kysymyksiä.
Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden kysymykset sekä läheis-, pari- ja monisuhteiden maailma ovat minulle tuttuja. Kanssani voi tulla pohtimaan esimerkiksi kriisiä tai eroa rakkaus-, ystävyys- , perhe- tai muussa läheissuhteessa, ahdistuneisuudesta, elämän kuormituksesta tai vähemmistöstressistä johtuvaa ylivireystilaa tai uupumusta ja sen vaikutuksia elämään sekä ihmissuhteisiin. Myös oma tai perheenjäsenen sairaus, neuroepätyypillisyys tai vaikea elämäntilanne ovat asioita, joita voit tai voitte kanssani käsitellä. Vastaanotolle voit tulla yksin, kumppanin tai kumppaneiden tai jonkun sinulle tärkeän läheisen kanssa

About my therapy sessions

Vastaanotollani sinä/ te valitsette mistä asioista on tärkeää keskustella. Dialogisuus ja voimavarakeskeisyys ovat tärkeät ohjenuorani vastaanotollani.
Tällä tarkoitan sitä, että riittävä kuulluksi tuleminen ja vaikeasta tilanteesta keskustelu voi antaa mahdollisuuden etsiä voimavaroja selviytyä elämä kriiseistä Ajattelen, myös että keho ja mieli ovat kokonaisuus ja joskus vaikeaa elämäntilannetta on tärkeää lähestyä opettelemalla keinoja rauhoittua, jotta mielessä olisi tilaa uudenlaisille ajatuksille tai uudelle suunnalle elämässä.
Voimme yhdessä miettiä millainen työskentelytapa sopii juuri sinulle tai teille.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Neuropsychiatric patients
First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Vakiokäynti 45 min 95€
Suhdeterapia/ Perheterapia 150€/ 90min