Home Page / Find Your Therapist / Terhi Kivikoski

Terhi Kivikoski

Psychotherapist, Nurse, Cognitive
Pori,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Koulutukseni sisältsi myös hypnoterapian opintoja. Olen tukenasi elämäsi erilaisissa haasteissa ja ongelmissa. Vastaanottoni sijaitsee Porin keskustassa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas Art therapy Hypnosis Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Keskeistä työssäni minulle on aito, läsnä oleva ja toisen ainutlaatuisuuden huomioonottava kohtaaminen. Tärkeää on saada luotua ilmapiiri turvalliseksi, jossa vaikeitakin asioita voi tutkia luottamuksella. Minua kiinnostaa ihmisen mieli monine ulottuvuuksineen ja tarkoituksena on aidon uteliaalla tavalla luoda eteenpäin vievä prosessi yhdessä asiakkaan kanssa.

About my therapy sessions

Kognitiivisessa psykoterapiassa tutkitaan ihmisen psyykkistä oireilua aiheuttavia ajatustapoja ja niiden yhteyksiä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Kognitiivisen psykoterapian tavoitteena on asiakkaan oppia tunnistamaan omia haitallisia ajatusmallejaan. Ratkaisukeskeisellä lähestymisellä tarkoitetaan myönteiseen muutokseen tähtäävä käytännönläheistä ja tavoitekeskeistä työskentelytapaa. Hypnoosia voidaan käyttää moniin erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin. Ammattitaitoisen terveydenhuollon ammattilaisen luona se on tehokas ja turvallinen hoitomuoto.
Vastaanotollani asiakkaan tarinan ja elämänhaasteen tutkimiseen ja prosessointiin käytetään kognitiivisen, ratkaisukeskeisen ja hypnoosin lisäksi kuvataideterapeuttisia menetelmiä sekä NLP-menetelmiä

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani
-Kognitiivinen psykoterapeutti ja hypnoterapia
-Ratkaisukeskeinen terapeutti
-Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
-NLP Master
-Traumaattisten kriisien kriisityöntekijä
-Sosionomi (AMK) sis. kuvataideterapeuttiset opinnot
-Sairaanhoitaja (AMK)

Client group

Työskentelen pääosin aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorien kanssa.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Kela-asiakkaille 90€/45min

110€/60min (hypnoterapiassa vähimmäisaika)
170€/90min