Home Page / Find Your Therapist / Terhi Kivikoski

Terhi Kivikoski

In education Nurse, Cognitive
Pori,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Koulutus sisältää myös hypnoterapian opintoja. Valmistun joulukuussa -23. Olen tukenasi elämäsi erilaisissa haasteissa ja ongelmissa. Vastaanottoni sijaitsee Porin keskustassa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Additional Training

Art therapy Crisis and traumas Hypnosis

About me as a therapist

Keskeistä työssäni minulle on aito, läsnä oleva ja toisen ainutlaatuisuuden huomioonottava kohtaaminen. Tärkeää on saada luotua ilmapiiri turvalliseksi, jossa vaikeitakin asioita voi tutkia luottamuksella. Minua kiinnostaa ihmisen mieli monine ulottuvuuksineen ja tarkoituksena on aidon uteliaalla tavalla luoda eteenpäin vievä prosessi yhdessä asiakkaan kanssa.

About my therapy sessions

Kognitiivisessa psykoterapiassa tutkitaan ihmisen psyykkistä oireilua aiheuttavia ajatustapoja ja niiden yhteyksiä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Kognitiivisen psykoterapian tavoitteena on asiakkaan oppia tunnistamaan omia haitallisia ajatusmallejaan. Ratkaisukeskeisellä lähestymisellä tarkoitetaan myönteiseen muutokseen tähtäävä käytännönläheistä ja tavoitekeskeistä työskentelytapaa. Hypnoosia voidaan käyttää moniin erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin. Ammattitaitoisen terveydenhuollon ammattilaisen luona se on tehokas ja turvallinen hoitomuoto.
Vastaanotollani asiakkaan tarinan ja elämänhaasteen tutkimiseen ja prosessointiin käytetään kognitiivisen, ratkaisukeskeisen ja hypnoosin lisäksi kuvataideterapeuttisia menetelmiä sekä NLP-menetelmiä

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani
-Kognitiivinen psykoterapeutti ja hypnoterapia (koulutuksessa, valm. joulukuu -23)
-Ratkaisukeskeinen terapeutti
-NLP Master
-Traumaattisten kriisien kriisityöntekijä
-Sosionomi (AMK) sis. kuvataideterapeuttiset opinnot
-Sairaanhoitaja (AMK)

Client group

Työskentelen pääosin aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorien kanssa.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

110€/60min (hypnoterapiassa vähimmäisaika)
170€/90min